fredag 23. mars 2012

Etterlysning: Svale fra Dale...?

Svale var et fint garn fra Dalegarn. Dessverre gikk det ut i fjor, eller kanskje det var i forfjor.
Uansett, jeg likte garnet kjempegodt. Det inneholdt 50 prosent bomull, 40 prosent viskose og 10 prosent silke, og kom i klare, fine farger. Det var sånn ca like tykt som Lerke. Jeg strikket dette skjerfet og heklet dette sjalet i Svale.

Kort sagt - det var trist at det forsvant. Men - jeg fikk såklart sikret meg noen nøster på diverse salg rundt omkring. Nå har jeg blant annet planlagt å strikke meg en rød- og hvitstripete genser. Enkleste sort - glattstrikk og striper - er planen.

Men jeg tror jeg mangler et par nøster med rødt. Er det noen der ute som har et nøste eller to, eller en liten slant for den saks skyld, med rød Svale, fargenummer 4019???


Jeg kunne også godt tenke meg en smal stripe i en kontrastfarge - for eksempel sort, blått, grønt, orange eller hva som helst egentlig. Det holder med ett nøste. (Jeg hadde en slant med orange, men den spiste Tinka opp. Bildet er over et år gammelt - hun har mye lengre ører nå, og spiser ikke garnnøster mer).

Bill merk "Håpefull".
Ha en fin helg!

8 kommentarer:

 1. Et deilig garn ja! :)

  Og jeg har et stk. rødt 4019 liggende :)Blir sikkert ikke brukt ;)
  Så om du ikke har fått tak på (nok) så kan jeg sende det avgårde til deg :)

  SvarSlett
 2. Hei!! Jeg så garnet i en liten garnbutikk på Hokksund!! Jeg tittet på det fordi jeg ikke kjente til det. Men jeg husker ikke hva butikken het! Eller hvilke farger de hadde. Så det var ikke mye til hjelp! Jeg vet at det er mange som har mange bokser med halvferdige ting i..... Men bokser er dekorativt.......:-) Ha en fin helg!! AnneK:-)

  SvarSlett
 3. Hei, vi har Svale på butikken der eg jobber. Den er nedsatt i pris akkurat no, nettopp fordi vi skal ha den ut. Om vi har akkurat den røde du etterlyser er eg usikker på, men vi har andre fine farger som er supre til å lage striper med! :)

  Du finner butikken på Facebook: Garnogbrukskunst Eft :)

  Eller du kan sende ein mail til meg, så kan eg undersøke i morgon når eg er på jobb!

  SvarSlett
 4. Ta kontakt med denne damen, mulig hun kan ha igjen i sin butikk. Ellens Butikk.
  Telefon
  97005625
  E-post
  ellsol@online.no
  Hjemmeside
  http://www.ellensbutikk.no

  SvarSlett
 5. Ja, restelager er rare greier. Jeg har to nøster av to ulike farger Svale, en mosegrønn og en mer eplegrønn. Jeg fikk de av ei venninne som rydda i garnlageret, men gir dem gjerne videre om de kan bli til noe fint når de blir store. Bare si ifra, så mailer jeg et bilde for å vise fargene.

  Ha en finfin strikkekveld! Jeg har gått på en real rettstrikkblemme.... Usj, så kjedelig det er med rett rett rett hele tia, på to prosjekter samtidig! Urk.

  SvarSlett
 6. Åååå for en herlig voffse!! Jeg hadde en cavalier (tricolor) i 13 år, men syns black & tan er kjempefine oxo :)

  Kan desverre ikke hjelpe med garnproblemet :(

  Ha en strålende helg :)

  SvarSlett
 7. Se på det bildet ja!! herlig! selv om det gikk utover garnet. Min cavalier har gudskjelov)aldri prøvd seg på nøstene mine,matmor sa tydelig ifra dagen han kom til oss;))

  SvarSlett
 8. Kan ikke hjelpe deg med garnet. Nydelig bilde. Ha en super lørdag

  SvarSlett