mandag 28. mars 2011

Himmel og hav, hva skjedde nå da...?

I dag gikk besøkstallet på bloggen min rett til himmels. Nesten 800 besøkende på en dag er mye her hos meg. Hva skjedde egentlig? Har noen av dere linket hit? Jeg ble litt nysgjerrig. Jeg vil jo bare være en liten blogg i mitt lille hjørne av nettet. Jeg får prestasjonsangst av så store tall. I dag vippet forresten telleren over 144 444. Fint tall! Og det har vært en finfin dag, en av de aller beste - bare se:

11 kommentarer:

 1. Gratulerer! Du har jo en fin og koselig blogg, så ikke rart at så mange besøker deg:)
  Nydelig bilde du har tatt fra en flott vinterdag. Måtte resten uka bli like fin og vakker:D

  SvarSlett
 2. Sokkeskolen er mitt forslag til mange besøk.

  Vakkert bilde, men nå ønsker jeg meg mer vårlig snert på de snart ;) Ha en fin uke! :)

  SvarSlett
 3. Grattis med så masse besøk! jeg ser skjelden innom besøkstelleren min. jeg synes det bare er så hyggelig når noen har vært innom og kommentert hos meg.
  Det må kanskje være sokkeskolen din? Det er mange som ikke kan strikke sokker, vet du!! ;)

  SvarSlett
 4. Så hyggelig da, Anne. Jeg skal innrømme at jeg har anbefalt sokkeskolen din i min blogg - i det innlegget jeg skrev om de sokke-bøkene. Men jeg har nok ikke så mange lesere at det kunne gjort så stort utslag, men jeg håper jeg har bidratt litt :-))

  SvarSlett
 5. Gøy med mange lesere :D
  flott bilde
  ønsker deg en fin dag
  /myr

  SvarSlett
 6. Jeg gjetter på sokkeskolen, jeg også. eller muligens ville alle som har hjertet Cocoonlua di på Ravelry stikke innom og se hvordan du hadde det ? :)

  SvarSlett
 7. Du verden, det var friske besøkstall. Gratulerer.Du skal se at sokkeskole er populært. Snart er du blandt disse kjendisbloggerne vi ser på tv'n :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer!!! Sokkeskolen var en glimrende idé - og helt sikkert noe for oss strikkere!! Takk for at du deler din kunnskap på denne måten - veldig inspirerende!

  SvarSlett
 9. Wow! Men jeg kan godt skjønne mange er innom deg - du poster jo så mye artig, så ofte! også er det jo mye å lære her også. Så med en SÅNN blogg må du nok krype ut av kroken din ;-)

  SvarSlett
 10. Som de andre vil jeg tro det har å gjøre med sokkeskolen, men også med at 'Den Gode Feen' har anbefalt siden din (det var slik jeg kom over den): Kos deg med høye og velfortjente tall!!!

  SvarSlett