fredag 1. juli 2011

Hva er det her for dag...?


Er det en vanlig dag..?
Nei, det er ingen vanlig dag
for det er Datteras fødselsdag - 
hurra, hurra hurra!!!

Her skulle det selvfølgelig ha vært med et flagg, et bordflagg for eksempel, for det tar vi alltid frem ved store anledninger her i huset - men det kom dessverre bikkja i skade for å spise opp på 17. mai. Jaja.

Uansett - i dag blir denne prinsessa 19 år!!! Gratulerer!
Bildet er fra ettårsdagen - tiden flyr!

Jeg skjønner nesten ikke hvor årene imellom har blitt av, det har gått så fort. Den lille sukkerklumpen på bildet har blitt stor og selvstendig og har allerede bodd hjemmefra i flere år for å gå på skigymnas.

Nå har hun akkurat avsluttet videregående i fin stil, og alpinkarrieren i litt mindre fin stil - den endte med knall og fall og røket korsbånd, og på 19-årsdagen sitter prinsessa nyoperert med benet på en stol og kan knapt nok røre seg. Med smertestillende innabords, isposer utapå - og altså uten flagg. Det fins festligere måter å feire 19-årsdagen sin på, ingen tvil om det.

Men når alt er som verst, kan det bare gå fremover! Snart er beinet godt som nytt, krykkene kastet og kanskje vi til og med får litt sommer og sol! Da er livet fullt av muligheter igjen for den som er 19 år ung og full av eventyrlyst.

Men først skal vi spise kaker og feire som best vi kan. Ha en fin fredag og en flott helg!

9 kommentarer:

 1. Det er rart med unger - de blir store på halve tiden og så dytter de oss foran seg sånn at vi blir eldre på halve tiden også. Skjønner ikke noe av det egentlig. Men blomsterkranspiken var i hvertfall helt utrolig vakker og det er hun vel enda. Gratulerer til dere begge. Ikke så morsomt med ødelagt ben, men håper at det går bra til slutt det også.

  Jerverkssokkene til Piunneguri (og deg) er utrolig lekre. Jge har de liggende i køen min, men har ikke helt turt å hive meg på dem. Jeg tror nesten jeg må. Ha en super sommer.

  SvarSlett
 2. Hei!! Gratulerer med datteren!! Jeg kjenner flere som har gått på skigymnaset på Geilo, og de blir imponerende selvstendige!! Mine tre tantebarn inkludert, men de er vokst opp der. Jeg fant den bloggen som heter Feeling stitchy hos deg!! Så morsom!! Jeg blir så glad når noen andre har funnet noe gøy og deler!! Livet mitt har vært mye jobb det siste halve året, men det skal jeg ikke klage på! Ha en fin helg!! AnneK:-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med datteren!
  Håper hun fort blir bra i benet og får en fin sommerferie.
  Ønsker dere en fin helg.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dattera! Her i huset feirer vi bryllupsdag i dag :-) Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen til både deg og dattera :)
  Hos oss er det også sånn at hundene har kommet i skade for å spise både det ene og det andre, for eksempel fjernkontrollen til cd spilleren og en hel skål med Twist som sto OPPÅ kjøkkenbordet. Der sto skåla fremdeles når vi kom hjem, men tom. Hundene hadde ikke hørt om at sjokolade ikke var bra for dem sa de.

  SvarSlett
 6. Gratulerer til Dattera! Vi har feiret litt her i huset også, eldste sønn fyller 19 idag(!), men han er bortreist på dagen- besøker en kamerat på østlandet, og feiret ved å ta en tatovering over hele ryggen:-(. Ho mor er ikke helt begeistra...men han jobber (som lærling på båt) og tjener penger sjøl, så en har ikke så mye en skulle sagt lenger!

  Håper Dattera kommer seg fort på beina igjen:-)

  SvarSlett
 7. Hmmm....det der er mystisk...vi har ingen hund, men flaggene forsvinner alikevel. Gratulerer med dattera. Jeg elsker å lage i stand til selskap...men jeg liker ikke at ungene mine fyller år....jeg blir så gammel og de blir så store, og selvstendige...og de skal jo helst se opp til, beundre og være iallefall litt avhengig av sin mor som de synes er bare så ung og vakker ;) Neida, hver alder sin sjarm er det ikke det det heter. Lykke til med kneet!

  SvarSlett
 8. Grytekluter ferdig på bloggen min. Takk for opskriften :)

  SvarSlett
 9. Ja, det er på ungene man ser at tiden flyr!
  Her i huset skal vi feire barnebarnets ettårsdag om to dager...
  Nyt sommeren!

  SvarSlett