torsdag 16. august 2012

Sommernatt på Øyeren...


Det gjelder å gripe dagen mens den er der - og natten også. I en sommer med mye regn, må man slå til på en solskinnsdag. Her er vi på båttur på Øyeren, bildet er tatt ved Gansvika.

Jeg har fått flere spørsmål om hva slags kamera jeg bruker. I sommer har jeg tatt alle bildene med Canon Powershot G12, et greit lite kompaktkamera som jeg har kjøpt hos FotoVideo i Oslo, og som jeg er veldig godt fornøyd med. Jeg har et Canon speilreflekskamera også, som jeg bruker av og til. Men Powershoten er så grei å ta med seg på tur - jeg har byttet ut originalreima med en lengre reim så jeg kan bære det på skrå over skuldra, kjekt og hendig.

11 kommentarer:

 1. Hei!
  Vi blir aldri lei solnedganger, er like flott hver gang. Solnedgang er det jo hver kveld, men slett ikke alltid med så flotte farger.
  Dette var et nydelig bilde.
  Ønsker deg en flott sensommerhelg!

  SvarSlett
 2. For en som ikke har vært så mye på tur denne sommeren, er det jammen fint å få være med deg på ferie, land og strand rundt! Takk, Annes Norge Rundt.

  SvarSlett
 3. Så mange deilige sumarbilete! Ja, Norge er vakkert og deilig, i sol og regn. Hurra for Norgesferie!

  SvarSlett
 4. Så utrolig nydelig bilde.
  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Det er jo disse fine øyeblikkene vi skal leve på hele vinteren og minnes når kulden biter oss i nesa og mørket varer nesten hele dagen. Nydelig bilde!

  SvarSlett
 6. Du tar så mange fantastisk flotte bilder, kan jeg spør hvilket kamera du bruker? Knall kjekk blogg :-)

  SvarSlett
 7. Takk, Tove! Jeg bruker oftest et lite kompaktkamera - Canon Powershot G12. Det er et rimelig og greit kamera, som jeg har kjøpt på FotoVideo i Oslo. Alle naturbildene her har jeg tatt med dette.
  Jeg har også et Canon speilreflekskamera, men det bruker jeg ikke så ofte mer.

  SvarSlett
 8. nydelig og stemningsfullt bilde.

  SvarSlett
 9. Du verden for et fantastisk bilde. Dyktig fotograf..

  SvarSlett