onsdag 1. august 2012

Jeg lurer sånn på...

Kjære lesere, nå må dere hjelpe meg. Det er tre ting jeg lurer sånn på:

1. Er det noen i Norge - butikk eller nettbutikk - som fører garnet Zpagetti fra Hooked? Det er sånn tykt "garn" av bomulstrikot. Eller har noen av dere bestilt det fra utlandet? Eller for å si det litt kortere: Hvor får jeg tak i Zpagetti-garn?

2. Noen som vet om/hvor man kan få kjøpt sånne kleshengere som de man bruker på renserier - du vet sånne helt enkle ståltrådhengere?

3. Jeg planlegger å ta meg en tur til Tønsberg. Sjekket garnbutikker på Ravelry, men fant ingen. Noen som vet om garnbutikker i Tønsberg? Eller andre fine butikker som er verdt et besøk?

Og det var alt jeg lurte på i dag. Ha det fint!

16 kommentarer:

 1. Hei! Jeg kan svare på spm 3: I Tønsberg finnes Husfliden, de ligger på hjørnet av torget midt i sentrum. Ikke langt unna ligger garnbutikken To små nøster.
  God tur og velkommen til byen - som vel ikke fronter seg selv som et sted med enormt godt utvalg i garn ;)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Til spm 2: Jeg vet om en jeg kjenner som fikk kjøpe noen på et vaskeri. Kanskje du kan høre med et vaskeri der du bor?

  SvarSlett
 3. Jeg kan ikke svare på noen av delene, men vet bare at du har vært heldig hos meg! =) Ta en titt innom!
  Klem!

  SvarSlett
 4. Jeg har iallefall funnet det garnet i Norheimsund- der vi har campingvogna :)

  SvarSlett
 5. Lappestua i Ålesund, som er for langt unna deg ;)

  Anne's har Traphilio som er ganske likt:
  http://www.annesgarn.no/storefront.php?c1=2512
  En dansk side: http://www.krestoffer.dk/zpagetti-garn-hooked-p-2253.html

  SvarSlett
 6. Husfliden på Levanger har hatt zpagetti, og de har sendt i posten til meg, men jeg tror de har gått over til et annet lignende "garn" nå desverre. Men du kan jo ta en telefon og høre om de har noen rester. :)

  SvarSlett
 7. Til spm 2: på Ebay har de endel, men ofte i store kvanta. Søk på wire clothes hanger. Kanskje de har på kleshenger.no. Håper du finner det du leter etter og veldig spent på hva du skal lage:)

  SvarSlett
 8. Jeg sto akkurat å så på noen skoler med sånn spagettigarn på en butikk i Molde i dag. Butikken heter Aandahls og garnavdelingen deres har en egen side på Facebook. Tror du finner den om du søker på Aandahls :-)

  SvarSlett
 9. Kan nok bare svare på spm 2. Jeg har kjøpt slike på stoff og stil. De har jo både butikk og nettbutikk.
  Håper du får tak i det du trenger.
  Klem Tone

  SvarSlett
 10. Hei!
  Jeg skal åpne garnbutikk i Gjerdrum om ca to måneder, og jeg planlegger å ta inn Hooked Zpaghetti. Men kanskje du ikke vil vente med å skaffe deg det? :-)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 11. Jeg kan kun hjelpe med nr. 2. Du legger en sånn kleshenger inn i et skap, en uke senere legger du inn en til og dermed formerer de seg som kaniner. Det gjør de i hvertfall hjemme hos meg. ;)

  (Men jeg har også sett at Fretex av og til har noen bokser fulle av sånne stående. Du kan jo spørre)

  Hva kan man bruke sånt garn til da? Det blir spennende det.

  SvarSlett
 12. Hei :) Spørsmål en og tre kan jeg hjelpe deg med så da slår jeg dem liksågodt sammen. Garnpusheren min hadde Zpagetti-garnet, det gikk lite av det, men hun kan skaffe det på to dager. Og - hun holder til nesten i Tønsberg :0))Rett over Kanalbrua(Nøtterøy), til høyre etter ett par hundre meter (skilt til Årøysund) og vips er du på Teie, ett lite handelssenter. I et blått hus på venstre hånd etter lyskrysset ligger Annettes Hobbygleder. For hundeeiere er det en grei liten gåtur :)Du kan også ringe og ev bestille garnet hos henne på tlf 97142413. Ellers har vi Bogerud i Tønsberg med Bomull Sport og mye annet digg. Ned torget til Nedre Langgate,nogle få meter bortover mot øst og nogle få skritt opp Tjømegata, voilà! Ved Husfliden på hjørnet av torget som nevnt over her, ligger en håndverksbutikk/verksted. Du ser en strikkebekledd sykkel på utsia. Ja og så er det Panduro opp gågata øverst på torget og første vei til venstre. Fortsetter du den veien (Kammegata) bittelitt kommer du til 2 små nøster forresten.Da går du også forbi Vestfoldstua, lurer på om ikke de har begynt med noe garn nylig? Ikke sikker der men.. -Vi har da ikke sååå værst med garn og hobbybutikker her tror jeg :0)) Ha en fin tur!

  SvarSlett
 13. Hei, igjen!
  Ja, såklart Hanne - jeg glemte butikker som har garn som bigesjeft, så langt tenkte ikke jeg. Sånn sett kan det nevnes at Rema 1000 og Nille fins i Tønsberg, Europris også. Nyttig informasjon kan kanskje være at Panduro har flytta inn på det store kjøpesenteret (Farmandstredet).

  SvarSlett
 14. Jeg kjøpte Zpagetti garn i Åmål, i gågata ligger der en kombinert gargin og garnbutikk, der hadde de det i påska i hvartfall. Og klesshengere så jeg på Stoff og stil i Kr.sand i tirsdags.

  SvarSlett
 15. Idériket på Høiden mellom Moss og Rygge har Zpagetti. www.ideriket.net :)

  SvarSlett
 16. Panduro Hobbybutikker har garnet.Finnes nettbutikk også.

  SvarSlett