fredag 24. august 2012

La det regne...

At strikking er in, er det vel ingen tvil om. Og at det regner en skvett eller fler hver eneste dag, er det heller ingen tvil om. Hver gang bikkja og jeg skal ut og lufte oss en tur, setter det i gang å regne igjen.
Men det er ingen grunn til å fortvile - i hvert fall ikke for en strikkedame - når man kan få sånt regntøy:

Image of Marius MINI Blue

Marius-regnjakke fra paola.no. Perfekt tilbehør her må vel være en Marius-genser? Fås både i kort og lang versjon, i rødt og blått. Fin!


"Fana" fra Søs Jensen. Syns strengt tatt den ligner mer på Setesdal, jeg, men det er jo ikke så nøye, bare man ikke blir våt. Denne likte jeg - men jeg tror strengt tatt ikke jeg ville gått med bare bein til... Jeg kjøpte meg en Søs Jensen regnfrakk for noen år siden, men da var det bare ensfarget å velge i. Hadde jeg ventet til i fjor, kunne jeg fått den med strikkemasker på. Og hadde jeg ventet til i år, kunne jeg altså fått denne. Søren og. Men så ville jeg jo ha blitt ganske våt i mellomtiden... :-)Fin! Og fin lue til! Med et par Annepålandet-mitts i tillegg kan høsten bare komme! Og det beste av alt: Det er norsk, dette regntøyet. Jeg heier på norsk design - hurra!

Ønsker deg en riktig fin helg - forhåpentligvis uten regntøy!

7 kommentarer:

 1. Åh, hildrane du! Den nederste regnjakka skulle jeg gjerne hatt! For om vi er aldri så glad i tradisjonsstrikk her til lands, har vi tross alt endel vær som ikke er kompatibelt med ull ytterst. Med en sånn jakke viser vi vel allikevel ganske godt hvem vi er?

  Jeg liker ikke de ordrebekreftelses greiene i blogger. Både titt og ofte klarer jeg ikke å motbevise at jeg er en robot. Teknologien har jammen kommet langt, jeg som føler meg så mennskelig! (0:

  God strikkehelg til deg!

  SvarSlett
 2. Stilig regntøy!

  Du spurte om den hekleboka; den er vel ikke noe for den mer avanserte. Men enkle og greie oppskrifter til puter, vesker, pledd, lampeskjerm, kleshenger, tevarmer m.m. Kort sagt: bruk av oldemorruter til ulike ting og kanskje mer en bok for nybegynnere.

  Jeg kommer nok til å hekle noe derfra etterhvert. Ha ei fin helg! :-)

  SvarSlett
 3. Stilig! Noen av de var jo ganske fine, men ikke alle jeg ville ha hatt :)

  SvarSlett
 4. Skjekk også ut regntøyet fra BLÆST. Det kommer fra Bergen, og der kan de jo det med været og sånnt.....
  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 5. Koselig innlegg på denne dag! Jeg har faktisk strikka maken lue, i ull selvfølgelig! Det har en tendens til å komme en regnbyge eller to hver dag, så nytt regntøy hadde kanskje kvikka oss opp litt!

  Riktig god helg til deg!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 6. finfin reklame :-) de er stilige!! skal til norge en liten tur i begynnelsen av september og tror jammen jeg skal anskaffe meg en slik en!! nå må jeg bare finne en butikk som ligger langs ruten vi har satt ut :-))
  ha en god helg...

  SvarSlett
 7. Å så flott regntøy! Likte den siste best. Og den som kalles Fana er da slett ikke noe Fanamønster.., men fin var de alle.

  SvarSlett