tirsdag 21. august 2012

2 somre...


I dag blir sukkerklumpen vår to år - hurra! I sommer har hun vist seg som en solid båtsmann ombord på skuta vår. Tinka  e l s k e r  å kjøre båt, og står alltid ved ripa og følger med på bølgene. Hun blir yr og vill av glede når vi nærmer oss brygga, og koser seg ombord.


Noen liker vind i håret, Tinka liker vind i ørene. Å, det er så gøy å kjøre båt! Håper vi rekker noen båturer til før sesongen er over for i år. Og i dag skal vi feire bursdag - hurra!

Ønsker alle som er innom en finfin dag!

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen til Tinka:-) Vi har også en hund som er sånn passelig glad i båtlivet.. Hun synest vinden til tider er litt kald..
  Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen Tinka!!!
  Klem Tone

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen til bloggverdenens søteste hund!!AnneK:-)

  SvarSlett
 4. Så mange fine bilder du har tatt siden sist jeg var innom! Skjønner godt det er noen som lurer på hvilket kamera du bruker, men det er noe med øyet som ser også!
  Jeg kan alle sangene du nevner, men så er jeg seksogseksti og har vært lærer i førti år. Fagert er landet synges vel i kirkene på 17. mai, men det er kanskje ikke vanlig å gå i kirka lenger?

  Ha en strålende sensommerdag! Her skinner sola, og dagens tur er avtalt.

  Klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer! Men det er litt skremmende hvor fort tidag år, jeg synes ikke det er lenge siden du presenterte nurket første gang :D

  SvarSlett
 6. Gratulerer. Det blir vel hjemmebakte hundekjeks?? He he. Er det ikke utrolig hvor glad man blir i dyr? Et skikkelig familiemedlem. Kos dere på dagen!!

  SvarSlett
 7. Jeg er helt på bølgelengde med Tinka, båt er herlig:) Gratulerer med dagen!

  SvarSlett
 8. Gratulerer med dagen til Tinka. Hun er en nydelig hund.. Håper dere rekker noen flere båtturer denne sesongen.

  SvarSlett
 9. Flotte bilder av Tinka! Det er helt tydelig at hun moll-koser seg på båttur! Grattis med dagen!!

  SvarSlett
 10. Jeg må bare skryte litt av alt du lager og av bloggen din. Har vært innom og sett på prosjektene dine på Ravelry og leser bloggen din jevnlig. Du lager såååå mye fint i nydelige farger. Og bloggen din er absolutt en favoritt :))

  SvarSlett