onsdag 26. oktober 2011

Hundebæsjvotter...

Jeg har nettopp kommet hjem etter noen dager i London. Der var det 15-20 grader og sol. Da ble det litt surt å komme hjem til 3,5 grader og regn... Enda godt man har ullvotter, sier nå jeg.


Nærmere bestemt Annepålandets Mitts, som også egner seg utmerket som hundebæsjvotter på denne tida av året. Oppskriften finner du her. Meget enkel og grei vott. Kanskje noe å tenke på nå som det nærmer seg julegavetid? Andre finfine varianter her og her og her, og her og her også. Morsomt å se forskjellige utgaver!


Har man hund, må man plukke opp etter den. Jeg skjønner meg ikke på folk som ikke plukker opp etter bikkja si. De er med på å skape hundehat, og det er vi ikke tjent med. Fy! De burde skaffe seg noen hundebæsjvotter og begynne et nytt og bedre liv!

Kanskje kommer det noen notater fra London i nærmeste fremtid. De blir i så fall helt strikke-frie, for jeg glemte strikketøyet hjemme, og fant ikke en eneste garnbutikk. Sånn kan det gå. Ha en finfin dag!

10 kommentarer:

 1. Veldig fine! Lurer på om jeg ikke trenger noen sånne, ja. Hva med en lomme på håndryggen til ubrukt bæsjepose?

  SvarSlett
 2. Hi hi, hundebæsjevotter!! Det var artig! Jeg har katt og trenger liksom ikke sånne, men hvis jeg hadde hund...DA skulle jeg absolutt hatt hundebæsjevotter :))

  SvarSlett
 3. Så flotte disse er da! Enkle og funksjonelle rett og slett. Hund har jeg også, og hundebæsjen plukker jeg opp etter henne. Må visst ha slike votter jeg... Takk for at du deler mønster.

  SvarSlett
 4. Dette passet som hånd i handske (heh)
  Har tenkt jeg skulle strikke noen pulsvanter, og syntes å huske at Annepålandet hadde noen kjekke hun nevnte en gang, Abrolutely fabulous. Snakker om sola :)
  Og med hundebæsj bruksanvisning som jeg ikke hadde tenkt på en gang, det er jo genialt. Som det er nå må jeg ta av votten hver gang jeg skal plukke bæsj, og det er ganske ofte for jeg går tur med tre hunder hver dag :)

  SvarSlett
 5. Godt jeg ikke visste at det var hundebæsjvanter jeg strikket! ;-) Praktiske og fine er de, det er sikkert. Godt at noen er ansvarlige hundeeiere! :)

  Du får luftet deg for tiden i verdens storbyer. London hørtes artig ut, men ingen garnbutikker da gitt! Går det an det da? :)

  SvarSlett
 6. Takk for henvisning til bloggen min, det satte jeg pris på! De jeg har strikket ble litt store så de ble gitt bort til en styrer i barnehage, som skryter vilt og uhemmet av hvor praktiske de er for henne som hele tiden må hjelpe av og på med ditt og datt. Så kjære Anne, disse er praktiske til så mangt!

  SvarSlett
 7. de er så fine så her er mine :-)

  http://www.ravelry.com/projects/tj61/annepaalandets-mitts

  god helg

  SvarSlett
 8. Hehe, har aldrig tenkt på at disse hører sammen med hundebæsj. Har strikket noen av de i det siste og de er helt supre. Takk for oppskrift. ( Og jeg har hund så det passer jo super bra)

  SvarSlett
 9. Jeg har endelig strikket slike votter etter å ha kastet mangt et lengselsfullt blikk på dine utgaver. De kommer i bloggen min i løpet av neste uke om du vil se min versjon. Jeg strikket mine av restegarn og de er kjempegode! Mon tro om de blir deilige i Sterk?

  Tusen tusen takk for at du deler oppskrift!

  SvarSlett