lørdag 8. oktober 2011

110...


Hei der!
Jeg gjorde en matematisk beregning. Her er det 110 lapper - sånn er ståa pr i dag (og nå er det pause for jeg får vondt i armene av å hekle). For å få en duk på 1 x 1 meter omtrent trenger jeg 900 lapper. Da var det bare resten igjen. Om nitti år, folkens, da bjudar jeg på picnic...

Gleder meg allerede, jeg! Ha det fint så lenge!

(A propos matematikk - jeg sjekket telleren og så at det er en del trafikk her på bloggen for tiden. Noen hundre om dagen, faktisk. Som betyr at kommentarprosenten er ganske lav. Legg igjen en kommentar da vel - ordet er fritt - slå dere løs - og god hælj!)

25 kommentarer:

 1. bare noen få lapper igjen ja ....he he lykke til :-)
  knallfine farger da

  Jorunn (som har hatt stor nytte av dine strikkesokker - kurs)

  SvarSlett
 2. Så friske og fine farger. Det er litt av et evighetsprosjekt du har satt i gang, men en lapp her og en lapp der gir resultater tilslutt.

  SvarSlett
 3. Då har du nokre lappar igjen, ja. ;) Lykke til! Friske fargar du har brukt.

  SvarSlett
 4. Fantastisk med mennesker som har et livsprosjekt, hehe!
  Fint med en pause, så du rekker å hvile hendene så du kan kose deg underveis også.
  Men det blir skikkelig flott!
  God helg til deg.

  SvarSlett
 5. Jeg blir så imponert jeg, over at du har begitt deg ut på et sånt prosjekt! Men fint blir det :)

  SvarSlett
 6. Ja, du har litt å holde på med framover med det teppet. Har du prøvd de flate Clover-heklenålene. Hvis du holder nåla sånn som meg(sånn som gamle damer gjør-sånn du holder en penn når du skriver ;) så er de veldig mye bedre for armen.

  SvarSlett
 7. God Helg till dej också! Det är kul att hålla på med så fina färger, så tänk så många härliga virkstunder du har framför dej. Och så ska du sy i hopa sedan också! Glöm inte att njuta av den underbara hösten också!

  SvarSlett
 8. Hei!! Kjempefint med alle de små lappene!! Enig i at det er hyggelig med kommentarer!! Men det er nok mange som"blar" seg igjennom masse blogger uten å si et pip!! Ha en fin helg!! AnneK:-)

  SvarSlett
 9. jeg hepper på dig !!

  God Weekend

  SvarSlett
 10. Åida, det var en del igjen, men jamen har du laget mange allerede, du får fokusere den veien! OG tenk på hvor fint det blir!! Ha en fin helg!

  SvarSlett
 11. Sånne regnestykker kan være motiverende, og av og til demotiverende. Jeg elsker å finne ut hvor stor brøkdel det er igjen til ermet er ferdig feks, for å heie meg fremover på en kjedelig arm.

  SvarSlett
 12. Gleder meg til piknikinvitasjon! :D

  Viktig å strekke og gjøre noe annet innimellom så man ikke får vondt i hendene. Variere mellom hekling og strikking, f.eks. Og stressball. Det har jeg.

  PS Hvis du må ha 900!! lapper for å få 1x1 meter, hadde jeg blitt motløs om jeg var deg. Hva med å ta en ekstra runde på hver lapp med midtfargen? Det vil jo minke antallet litt. Husk at det må sys/hekles sammen også. ;) Jeg følger spent med! :D

  SvarSlett
 13. Hehe, vi holder heklenåla sånn som den SKAL holdes vi ;) Sånn lærte jeg av min heklemester Farmor :) men jeg ser jo at det er ikke så mange andre, så det er godt vi er to. Jeg mener å huske jeg har sett noe om det her på bloggen din tidligere også. Det med litt-om-gangen-hekling eller strikking er veldig vanskelig. Jeg prøver jeg også, for å ikke få nytt strikke-skadeavbrekk.

  SvarSlett
 14. Oi, ja det var litt av et prosjekt med så mange lapper! Men det er greit å ha noe å ta frem innimellom annet arbeid da :) Har et sånt teppe på gang jeg også, dog ikke med sååå mange lapper som deg, så har nok litt større lapper.

  SvarSlett
 15. følger med på utviklingen. Regner med at du legger ut etpar innlegg til før du er ferdig !!!!!! Det blir flott til slutt duken eller teppet ditt. Stå på.Ha en flott lørdagskveld

  SvarSlett
 16. Tjihi...du vet, jeg sniker meg innom bloggen din ganske ofte, men veldig vanskelig å kommentere fra min litt lite velvillige telefon. Jeg beundrer pågangsmotet ditt og synes jo du har vært utrolig flink og rask! God helg!

  SvarSlett
 17. Hilsen fra Island ! :=) Gerður.

  SvarSlett
 18. Du har en kjmepefin og inspirerende blogg.

  SvarSlett
 19. Så gossint teppe da! men jeg må si du har litt jobb foran deg hvis du skal ha 900 slike;)

  SvarSlett
 20. Å jøje meg så mykje flotte fargar! Og jøje meg så mange lappar igjen.. Men det er vel vegen som er målet, ikkje sant? Hehe... Kjekt å kikke innom deg, likte så godt posten nedanfor her, om ord og uttrykk! Herleg!

  God søndagskveld til deg!

  SvarSlett
 21. Er vel greit å ha noe å se frem mot også ;-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 22. Hei Anne :)
  Stå på med vierkantene ;-)

  SvarSlett
 23. I love what you have so far! I too have started a project like this and am now wondering what I've let myself in for too! Good luck with getting it finished :)

  S x

  SvarSlett
 24. 900!! åfyttirakkern... tror nok jeg hadde mistet motet helt. har ikke riktig så mye tålmodighet må jeg innrømme. satser på mest strikking som går forholdsvis kjapt: luer, pulsvarmere, enkle sjal: her må en se resultater raskt ;-) lykke til hos ryggknekker'n. ha en fin uke.

  SvarSlett
 25. Hei! Ja, gryteklutene dine finnes nok i hundrevis rundt om kring! De er så superfine! Sjekk ut sammenheklingen på Youtube av det gamle hekleteppet i bloggen min! Sammenheklingen gjør duken din større! Kanskje denne linken virker http://www.youtube.com/watch?v=PoBG9W9rpog

  SvarSlett