torsdag 7. mai 2015

Strikking, ja...

Blir det strikket noe da, midt oppi Koftefester og oppussing og alt som livet ellers har å by på?


Åjada. Et par rosa/lilla barnesokker, for eksempel. Helt enkle, vanlige sokker, strikket på pinner 2.5, i Nordlys-garn som jeg har fått i gave. (Takk, LivV!)

Sist jeg prøvde Nordlys-garnet, ble det jo riktig så muntert - det var bare å ta en tråd fra hver ende av nøstet, så ble det mønster. Det ble det ikke her - denne fargevarianten var mye dusere, så det ble litt nøsting hist og pist. Men sokker ble det, uansett! Myke og gode ble de også. Disse går i kassa for gaver til de som trenger det.

Oppusing pågår fortsatt - på niende uka. Huset er fortsatt innpakket i plast. Så da tapet jeg bare sokkene opp på "veggen". Denne plasten - som er tapet opp i taket midt i stua med sølvtape, har jeg sittet og glodd på nå i ni uker, mens ting blir mer og mer borte og alt blir mer og mer kaos. Og tro det eller ei - man blir faktisk litt lei i lengden. Jeg håper jeg finner igjen bunaden min til 17. mai...

Jaja, det går jo over, det er ubetydelig i den store sammenhengen. Ha en riktig fin dag!

3 kommentarer:

 1. Hei, Håper du finner igjen bunaden :-) Spennende med opp-pussing! Titt gjerne inn og vinn lunsj for 2 med glassblåsing ved Hadeland Glassverk :-) klem Siv :-)

  SvarSlett
 2. For et herlig bilde! :D Bare hold blikket på målet så kommer du nok dit, både med oppussing og bunaden ;)

  SvarSlett
 3. Tenk at du fikk til så fine sokker av det , unnskyld meg, det litt ekle garnet. :) Blir helt sikkert noen som blir glad for å få de. Jeg er i gang med en Marius dress, str. 2 år. Har hatt litt strikkevegring. Rare greier!
  Grufullt med oppussing som tar tid, men er jo herlig når alt er ferdig. Her skulle vært fikset diverse for lengst. Men det må vi stå over slik situasjonen er nå. Sånn er det bare.
  Ha en fin ettermiddag og kveld.

  SvarSlett