torsdag 9. januar 2014

Flettevotter...Jeg er antakelig den eneste strikker i Norges land som ikke hadde strikket Bittas Mittens. Men nå har jeg gjort det! Finfin oppskrift, som attpåtil er gratis. Jeg strikket dem i Nepal på pinner nr 4. Det var den perfekte match mellom garn, pinner og oppskrift. Det gikk med litt over to nøster med garn.

Dette var en julegave. Tror nesten jeg må strikke et par til meg selv også, jeg :-)

24 kommentarer:

 1. Fine votter. Jeg synes Nepal.er så deilig å strikke med. Jeg har strikket luer med det tidligere men ikke votter. Kanskje jeg må prøve det også…Ikke så dumt å starte med julegaver allerede nå heller ;-)

  SvarSlett
 2. De ble skikkelige fine. Og nei, jeg har ikke strikket dem, enda. De er på kølista mi da, vært lenge.

  Nepal er et godt mykt varmt garn. Passer utmerket til votter og luer.

  SvarSlett
 3. Nei, du er ikke den eneste:)
  Jeg har tilfeldigvis noen nøster Nepal i en skuff så kanskje blir jeg den neste som prøver?
  Vottene var flotte så jeg skjønner du vil ha et par selv

  SvarSlett
 4. Flotte votter!! Eg har ikkje strikka dei eg heller:))

  SvarSlett
 5. Du var ikkje den einaste. Eg ahr ikkje kome så langt enno. Men eg skal prøve dem eg og. Har noe nepal liggende. spent på om eg har samme strikkefasthet som deg da. Får forsøke snart. :D

  SvarSlett
 6. De er nydelige! Jeg har til gode å strikke vottene, strikket derimot flere av sokkene til Bitta da jeg hadde kjøpt boken. De ble vellykkede julegaver.:)
  Takk for link til votteoppskriften. Ser grei ut den, og ikke minst fristende. Blir notert på 2014 strikke-ønskelisten min. Nytt av året hos meg med en sånn liste, men du verden hvor lang den er blitt alt. Hehe. Morro og spennende å se hvilke ønsker jeg klarer å sette ut i livet. Jeg noterer også alt om produktet jeg har i nevene. Høres det kjent ut? Som vanlig har jeg ikke tatt det fra egen skalle, det er dere bloggdamer som gir meg alle ideene. Hurra for dere!
  Ha det godt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Flettevotter er fint, fordi det er elastisk og sitter godt på hånda - det liker jeg. Jeg syns "vrangborden" ble litt i lengste laget. Det er jo smak og behag, selvfølgelig, men skal jeg strikke dem igjen, tror jeg nok at jeg korter ned litt på den delen.

   Smart å notere ned hva man har brukt av garn og pinner osv, for ellers glemmer man det jo (i hvert fall jeg) med en gang. Jeg har en liste der jeg skriver ned sånne stikkord, og den blir flittig brukt.
   Ha en riktig fin helg, Liv!

   Slett
 7. Hei og takk for hyggelig kommentar!! Fine votter!! Anne Kari :-)

  SvarSlett
 8. Kjempefine! (Jeg hadde ikke sett sånne før engang, så jeg følger åpenbart ikke mye med...;o))
  Hadde jeg bodd i votteland, så ville jeg strikket et par, men her i Bergen er votteforbruket helt minimalt :o(

  SvarSlett
 9. Jeg har ikke strikka slike, men har hatt det i tankene. Vottene dine ble skikkelig fine. Noen nøster med Nepal skal vel være greit å finne i garnlageret, og dessuten har vi lokal Drops-forhandler.
  Nå er jeg på farten til årets første Helsetreff. Er med i styret og må møte litt tidligere for å dekke bord, smøre rundstykker etc. Vi spiser formiddagsmat sammen, har allsang, nytt fra Nasjonalforeningen, loddsalg, og sist men ikke minst så strikker vi og har det hyggelig. Da gjelder det å ha en bunding der en ikke kommer ut av tellinga.

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 10. Veldig fine de vottene. Likte fargen du har valgt også. Du var ikke den eneste, men siden du har strikket dem nå, så er vel jeg den eneste da. Får se om jeg får gjort noe med det da.

  SvarSlett
 11. Åå de er så fine, jeg har heller ikke strikket sånne :))) Tenker på det hver gang jeg ser de :)

  SvarSlett
 12. Fine votter, i en nydelig farge. Jeg har faktisk ikke strikket dem enda :)

  SvarSlett
 13. Kan trøste deg med at du ikke er alene. Disse flotte vottene ligger nå på lista mi over fremtidige prosjekter takket være deg:-)

  SvarSlett
 14. He- he, De andre som ikke har strikket disse vottene skal få følge av meg. Når jeg en gang for samlet mot til meg for å strikke votter igjen, skal disse strikkes (ja, ikke med én gang altså). De er utrolig fine og ser deilig og varme ut. Både Nepal og Lima er garn som jeg liker å strikke med.

  Kjempefin votter Anne!

  SvarSlett
 15. Eg har heller ikkje strikka slike, men kanskje eg burde? Dei var kjempefine! :)

  SvarSlett
 16. Knallfine votter!! Og nå er vist jeg den eneste som ikke har strikket dem.... Holder de varmen, eller blir det mye vind gjennom??

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vet ikke - jeg har gitt dem bort. Men de fleste strikkavotter er jo ikke vindtette, med mindre de er strikket veldig stramt (noe som er veldig lurt, har jeg funnet ut etter hvert) eller er tovet. Disse er nok varme, men på skitur på fjellet er det nok best med et par vindvotter/overtrekksvotter utenpå.

   Slett
 17. Disse har stått på favorittlisten min lenge, men jeg har ikke kommet så langt at jeg har strikket de. Det ser ut som de har en veldig god passform:)

  SvarSlett
 18. Disse vottene har jeg strikket noen par av også. Veldig fine både i mønster og fasong.

  SvarSlett
 19. Nydelige votter! Har strikket noen av de eg også, samme som deg i Nepal
  på pinne 4 og tilbakemeldingene eg har fått er at de er skikkelig gode og varme :)

  De er utrolig kjekke å strikke
  så det blir flere av disse til årets jul :)

  KOS deg og ha en herlig kwell :)
  Klem Vibbedille :)

  SvarSlett
 20. disse er så fine! Må nok strikke disse snart jeg også

  SvarSlett
 21. De var veldig fine! Jeg elsker fletter og naturfarger :)

  Kos deg i helga!

  SvarSlett
 22. Velkommen i klubben som har strikket dem :) Jeg er ikke noe glad i å strikke et mønster mer enn en gang, men disse tror jeg faktisk jeg har strikket 4 par av.

  SvarSlett