mandag 23. april 2012

RØDT prosjekt #2...

Det ble mange håndplagg av det røde garnet.


Kråksparks torgvantar til hösten er nye for meg, jeg fant dem tilfeldigvis på denne bloggen. Fin blogg og flott oppskrift! Vantene ble spenstige og stretchy og sitter godt på hånden, som vanter skal. Med det rette garnet og riktige pinner blir vridd vrangbord uimotståelig.


Jeg flyttet fletta til midt oppå håndbaken, lagde lenger tommel og justerte litt på tommelkilen, ellers alt likt. Finfine pulsvanter, strikket på pinner 3,5, med 70 gram Safir (fra Felisi). Fornøyd!Resten av vottene på snora skriver jeg om senere.

Alle innlegg om mitt Røde prosjekt har en egen tag - se Etiketter i høyremargen.

17 kommentarer:

 1. Så mange nydelige vanter, du er virkelig en reser og tryllekunstner med pinnene.
  Ønsker deg en herlig ukestart.
  Klem tone

  SvarSlett
 2. Hei Anne!
  Ja, så mange fine vanter, og disse torgvantene var flotte, med vridd flette!

  Ønsker deg en fin dag, og en fin uke!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. Så fine de ble til slutt! Syns tommelen ble veldig bra, den vridde vrangborden ytterst fører dem tilbake til hovedvanten :)
  Imponerende prosjekt du er i gang med. Jeg har en plagsom pose med masse fargerikt garn i alfa-tykkelse. Den hadde det vært deilig å få gjort noe med. :)

  SvarSlett
 4. Her var det mange flotte, røde prosjekter! Det hadde jo superdekorativt å henge opp vanter (eller grytekluter og votter) som dekorasjon litt mer permanent også. En ny innredningsidé? :)

  Veldig artig og insprirerende idé å bruke opp en viss mengde garn i en farge på den måten du har gjort her. Flotte pulsvanter og halsen under er akkurat i min smak med trang hals som varmer godt.

  Ha en fin uke! :)

  SvarSlett
 5. Imponerende flotte pulsvanter. jeg elsker farven rød, men ved en gennemgang af mine projekter har jeg faktisk strikket utroligt lidt i rød....det må jeg ha´ gjort noget ved ;-)

  SvarSlett
 6. Det var jammen lurt med sånn fargetema-prosjekt, kanskje en ide å herme etter.. Må få unna alle, eller noen, av de påbegynte prosjektene kanskje.. ;-) Mange fine håndplagg der, gleder meg til de med blått i blir blogget! :-)
  God uke!

  SvarSlett
 7. Rødt prosjekt, kjempesmart! Så langt har du strikka mye fint, flotte pulsvanter og god hals. Tanken på å la garnet være utgangspunktet og tilpasse det en strikker er jo genial.
  Jeg gleder meg til å følge med.

  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 8. Rødt er kjempefint!! digger prosjektet!

  SvarSlett
 9. Jättefina halvvantar. Fick genast sticklust. Och Karisma finns det gott om i förrådet…

  SvarSlett
 10. Så gøy å lese om prosjektet ditt igjen. Flotte votter og vanter - liker Vibekes idé om å bruke det som pynt... Ha en god uke, Anne!!

  SvarSlett
 11. Utrolig mye lekkert du har strikket i rødt!!
  Nydelige hansker og votter, og tøff hals under her!
  Nyt uka, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 12. Spenstig prosjekt og flott resultat :D

  SvarSlett
 13. Mye flotte strikkesaker, gitt! Likte veldig godt de røde med fletter på håndbaken. Ha en fin kveld! Synnøvehilsen

  SvarSlett
 14. Bare helt utrolig mange flotte votter/hansker. Jeg har enda ikke strikket hansker. Jeg har egentlig nok med to fingre(tomler!) på vottene :-)

  SvarSlett
 15. Nydelige håndplagg, og lekker hals i forrige innlegg!

  SvarSlett
 16. Så mye lekkert du har lagd!! Herlige farger og mønstre! : ) Klem Hilde

  SvarSlett
 17. Dette var jammen en inspirerende prosjekt! Særlig den delen med å bruke opp alt garnet i posen! Kanskje jeg skal kaste meg over posen med ymse Falk, Smart og lignede og ikke gi meg før den er tom?

  Disse snodde vantene var lekre. Rett og slett knalllekre. Sånne vil jeg ha, MÅ jeg ha! NÅ! Så må jeg kanskje begrave hodet i sanden og ikke innse at det er 1. mai neste uke?

  Bildet ditt med alle de røde hengende på snora er fantastisk! Og veldig deg, tror jeg? Du burde lage bloggheader av det!

  Og du, til sist: Jeg er antagelig for gammel for KK jeg også. Og det er i grunnen helt greit. Bare 24 år igjen, så er jeg i målgruppen for Vi over 60! (o:

  SvarSlett