fredag 6. februar 2015

Dette med trær...


Til å være en strikkeblogg, er det ganske mye trær her på bloggen. Men trær er fint, jeg liker trær.


Trær gir ro i sjelen.


Man føler seg liten blant de gamle kjempene, som en brikke i det store puslespillet...


...som en bitteliten del av noe større.


Skaperverket har noe for enhver smak.

Så går man hjem og drikker kakao.

8 kommentarer:

 1. Vi bor inni skogen, og mannen min pleier å si at han er født under ei gran. Personlig er jeg mer begeistra for furuskog, men den spiser elgen. Men jeg er også glad i åpne landskap. Jeg har et blogglotteri på gang nå. Håper du har lyst til å bli med.

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Som du ser på det øverste bildet, har vi både gran (i bakgrunnen) og furu her. Jeg er riktignok ikke født under en busk, men jeg har vokst opp under en furu, bokstavelig talt. Huset vårt ble bygd i vinkel rundt en furu. Vi lekte alltid under den furua - sikkert derfor jeg har blitt så glad i trær. Og mye av barndommen tilbragte jeg med å klatre i ospene i nærheten, så osp er også en favoritt hos meg. :-)

   Slett
 2. Smukke billeder af træer :-) Jeg er også vild med træer og elsker at gå i skoven......glemmer bare ret ofte at tage billeder :-D
  God helg til dig :-)

  SvarSlett
 3. Jeg er også glad i trær. Det kan man også se i min blogg i det siste....he he...
  Mitt favorittre er Bjørk. Jeg er vill etter grafiske mønster, og hva er vel flottere enn en bjørkestamme!!?
  Frædda'n igjen.....en riktig god helg. Klem

  SvarSlett
 4. Enig, trær er fint og bildene dine er vakre. Her myker de opp bratte fjellsider. Men vi merker klimaforandringene når fjellbjørka står så bratt i ryggen som en flaggstang på 500-600 m.o.h., her på Vestlandet. Vakkert kan det være likevel....Litt i det politiske hjørnet idag. Haha.
  Håper du får en super helg i sola. Vi venter på regnet og stormen, men den skulle være liten sa meterologen. Så da så....

  SvarSlett
  Svar
  1. Får håpe stormen blir liten, ja. Rart at vær skal være så ujevnt fordelt. Eller kanskje det ikke er så rart, forresten, det har jo noe med geografien å gjøre...
   Ha en riktig fin helg uansett vær!

   Slett
 5. Fine trær. Og ofte sier de noe om hvor du er. På kysten er de ofte bare halvparten så høye. Så jeg blir fasinert over veldig høye trær.
  God helg.

  SvarSlett
 6. Du tar så fina bilder! Själv har jag inte så mycket tid att gå ut i skogen fastän vi bor i skogen! Men när jag gör det så gillar jag det verkligen och för ett par veckor sedan såg vi faktiskt ett lodjur från vårt köksfönster! Det var magiskt!

  SvarSlett