mandag 30. september 2013

Blått til lyst...


Helt utrolig hvor blå himmelen kan bli nå om høsten! Nei, ooops, - - -


- - - dette er jo himmelen. Det øverste bildet er av vannet, det. Eller tjernet. Så blått blir tjernet når himmelen speiler seg. Ganske fint!

Svarttjern heter tjernet "vårt", og vanligvis er det ganske svart. Det sies at det er bunnløst, men det er jo bare tull. Hadde det vært bunnløst, ville jo vannet ha rent ut... Men dypt er det, det er nok derfor det er så svart. Det er mange Svarttjern rundt omkring - hver skog, sitt Svarttjern, virker det som. Men sist Tinka og jeg tok turen dit, var det blått. Fin farge!

Ha en riktig fin høstdag!

3 kommentarer:

 1. Fint blått tjern og fin blå himmel :-) Vårt tjern heter Bukkestitjern og dit går jeg og Elly flere ganger i uken. Hun bader og koser seg, jeg liker å se utover. Om vinteren går skiløypa over der, og da er det nesten påskestemning når sola skinner. Ha en fin uke Anne!

  SvarSlett
 2. Blått har alltid vært en favoritt. Dette var nydelige bilder, alle farger passer jo sammen. Det bevises ute i naturen til alle årstider.
  Vestlandet har hatt en nydelig september mnd., veldig uvanlig på denne siden av langfjellene. Da nyter vi, så klart.
  Ha en fin høstuke der du er!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, naturen rører sammen alle mulige (og umulige) farger - og det blir alltid bra. Der har vi litt å lære. Veldig inspirerende er det!

   Slett