lørdag 21. september 2013

Det er en smal sak...

Jeg skrev jo om ett av mine yndlingsgarn, Cotinga, her.


Det er en smal sak å strikke vanter, i motsetning til hva mange tror. Det er slett ikke vanskelig, neida, det gjelder bare å holde orden på strikkepinnene...


Og med pinner nummer 4 går det fort også. Det kommer mer om dette her, om litt.
Ønsker deg en riktig god helg!

8 kommentarer:

 1. Ja den situasjonen var jammen gjenkjennelig. Men jeg tenker at med så god kontroll på pinner og garn, så blir nok resultatet perfekt også! det ser både lovende og spennende ut :-)

  Ha ei fin helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, resultatet ble bra det :-) Vantene er ferdige og prøvekjørt og jeg aner en ny favoritt her. Nå må jeg bare få tatt noen bilder.

   Slett
 2. EG ser "bare" kule striper og det digger eg! Liker godt å strikke vanter! (Med fingre ikkje sant?) Hvis det i tillegg er stripevotter blir det kanon!

  KOoOS deg og ha en strålende lørdag!
  Klem Vibbedille .)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er stripete vanter med fingre :-) En utrolig rask og grei modell, som jeg fant opp i farten. Striper er både fint OG inspirerende - det går jo mye fortere å strikke striper enn ensfarget!

   Slett
 3. Lykke til med vottestrikk, det går i votter her og:) god helgtil deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er tiden for votter nå - varmt i sola, men ganske så kaldt morgen og kveld :-)

   Slett
 4. Først et spørsmål til Tinka. Mitt barnebarn har to chihuahuaer som gneldrer på alt som rører seg, folk, dyr, biler, you name it! Er du også en sånn liten kropp med masse lyd? (Jada, jeg vet du er stor jente, uttrykket liten kropp har jo en positiv klang da...) Håper du svarer ærlig. P.S. Du er flink som gidder å lufte matmor hver dag.:)
  Før dere går neste luftetur må du minne Anne på fotoapparatet, så hun får tatt bilde av de nye vantene sine.:)
  Ha en fin søndagstur begge to!


  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, jeg gneldrer kun på skolebarn på vei til og fra skolen forbi mitt vindu. Jeg ligger strategisk plassert i vinduet og følger med på Livet På Veien. Det skjer ikke så mye, kun to ganger om dagen går skolebarna til og fra skolen. Det blir ganske mye lyd.

   Anne har nesten alltid med fotoapparatet. Spørsmålet er: Hvordan skal hun få tatt bilder av vantene på - når hun må holde fotoapparatet samtidig???

   Slett