torsdag 13. juni 2013

Og hekken vokste kjempehøy...

Nei, hekken vår er sikkert ikke verdens største - det bare føles sånn hver gang den skal klippes. Og det skal den i ett sett, føles det som.


Den er virkelig ganske høy, og med det været vi har hatt nå, har den skutt i været med rekordfart. Jeg lurer på hvor dette skal ende? Blir det noe sol igjen i den forheksede hagen min?


Joda, Tinka har funnet seg en plass i solen. Hun har vært og svømt i tjernet og har lagt ørene til tørk. Det er perfekt tørkevær og godt og varmt på stenhellene.

Men det var i går. I skrivende stund pøser regnet ned, men bak skyene er himmelen alltid blå, og snart skinner nok sola igjen på oss.

Ønsker deg en finfin dag!

4 kommentarer:

 1. Tinka fikk tydelig frem at et hundeliv er ikke å forakte. Hun kan ligge der å nyte lyden av plenklipper og hekksaks, uten å bry seg om annet enn å forflytte seg fra sol til skygge.
  Det slo meg at sånne dager har jeg også....
  Finfin dag til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, et hundeliv er ikke å forakte! Her har vi mye å lære - lev i nuet, nyt livet, null stress.

   Slett
 2. God morgen sunshine
  Vel, sol og sol.....her regner det også. Pus sitter ute på matta si og lurer på hvor solen ble av. Men det er GRØNT overalt. Man kan simpelthen se det vokser der ute. Skjønner godt du er bekymret for hekken din.
  Ha en fin dag, selv uten sol. Her skal håndarbeidet frem i dag.

  SvarSlett
 3. Fiiine Tinka!:) Her er det regn, dvs lett yr, idag. Terrassedøra står oppe, men begge dyra ligger inne og snork-later seg. Syns hagen din høres frodig, innholdsrik og koselig ut jeg :)

  SvarSlett