onsdag 4. november 2015

Skogfeens hage...


Disse vottene har jeg visst helt glemt å blogge om - de er jo ferdige forlengst. Det er Skogfeens hage fra Eventyrvotteboka. Strikket i Rauma/Røros lamullgarn på pinner 2,5. Jeg husker ikke strikkefastheten i farten, men det var ganske tett.


Og fint ble det! Jeg ble veldig fornøyd med disse her, og beholder dem nok selv, selv om jeg har mange nok votter fra før. Egentlig.


Det er Tori som har lagd mønsteret - det er så utrolig fiffig tenkt ut. I høst dro vi på en aldri så liten tur til Lillehammer, noen gode strikkevenninner og jeg, og da var vi selvfølgelig på den lokale strikkekaféen på koselige Atelier Kakao. Og da måtte jo Tori ta bilde av vottene.
(Tori til venstre, meg til høyre, foto Ingvild).

Da skjedde det forresten noe morsomt. Været var fint, og vi satt ute og strikket i koselige Gågata på Lillehammer. Rett som det var, kom det noen spanske turister forbi. De ble veldig opptatt av strikkingen vår. For slikt hadde nemlig bestemødrene deres drevet med også, de kjente det igjen, fortalte de til Tori, som kunne spansk. Jada, så satt vi nå der som en slags lokal kuriositet, mens hele busslasten med spanske damer ruslet forbi - pekte og kikket og fulgte med. Så har man fått prøvd seg som turistattraksjon også!


Og det var alt for i dag. Ha det godt!

8 kommentarer:

 1. Fine votter, men det er jo alle i boka. :-)
  Takk for cafe-tips på Lillehammer. Er innom der på jobb innimellom (sånn ca hvert jubelår) og det hender det blir litt venting. Neste gang skal jeg derfor gå til venstre når jeg kommer til gågata, i stedet for til høyre. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, kan anbefales! Ligger ganske tvers ovenfor Husfliden.
   Kan forresten anbefale Det lille pannekakehuset også, om du har lyst på noe søtt. Ligger litt lenger bort i Storgata: https://www.facebook.com/detlillepannekakehuset/

   Slett
 2. Love the mittens, so bright for a cold winter day.

  SvarSlett
 3. Spreke votter og artig historie. :o)

  SvarSlett
 4. Lekre votter! Stilig med alle fargene og ulikt mønster! Vi trenger da mange flere vottepar selv om skuffen er full.....

  God onsdagskveld fra Ingunn

  SvarSlett
 5. God torsdagsmorgen. For en artig opplevelse dere hadde der og helt sikkert kjekt for spanjolene.
  Vottene er nydelige, både mønster og farger.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett