lørdag 1. februar 2014

Februar-UFO...

For at det skal bli litt vei i vellinga og fart i sakene, har jeg jo meldt meg på en svensk UFO-KAL (mer om den her). Jeg begynte pent og pyntelig i januar med å strikke ferdig noen votter. Det gikk bra.

I februar skal jeg strikke ferdig Blomekrans-genseren min. Jeg gleder meg virkelig til å få den ferdig og bruke den. Jeg skjønner ærlig talt ikke hvorfor den har blitt liggende så lenge, for det er jo et morsomt strikketøy og jeg har veldig lyst på den gensær'n! Og selv om jeg kan styre min begeistring for å strikke med Kauni - trått som fanden - så er jeg veldig fortjust i fargene.


Jo, den har nok blitt liggende så lenge - siden mai i fjor - fordi det stadig dukker opp nye fristelser som jeg bare MÅ prøve, og jeg strikker altfor sakte. Eller sagt med andre ord - hodet arbeider raskere enn hendene. Jeg antar det er flere som kjenner seg igjen her...

Uansett, nå er det bare å kvesse pinnene og sette igang! God lørdag!

18 kommentarer:

 1. Jeg beundrer dere som går i gang med en sånn jobb! Den blir nydelig, så med presset du legger på deg selv når du nok målet ditt. :))
  Du og du for et arb., men så lenge jobben er selvvalgt må det vel gå bra. Lykke til!
  Ha en blomstrende feb. mnd.!
  Finfin lørdag til deg også.

  SvarSlett
 2. Jeg kjenner meg veldig godt igjen...det blir noen ganger i meste laget av inspirasjon som "river og sliter" i strikkenervene ;)
  Din genser kommer til å bli helt nydelig. Så smart med UFO-KAL så en får røsket litt opp i garnkurven(e).

  SvarSlett
 3. Den kommer til å bli helt nydelig den genseren der! Utrolig fine border. Skjønner at det tar tid å strikke den, men stå på! Gleder meg til å se den ferdig :))

  Ha en fin strikkehelg!

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner igjen det med at hodet jobber raskere enn hendene - jeg sitter nesten alltid og planlegger neste strikketøy mens jeg strikker det nåværende. Men jeg er beinhard med meg selv - bare et strikketøy av gangen, aldri mer. Det funker stort sett, men det er jo litt kjedelig også, til tider :P

  SvarSlett
 5. Ja hodet jobber som regel raskere enn handlingene. Flott genser og i Kauni, jeg synes kaunigarnet er helt nydelig, men sant nok litt trått å jobbe med, men etter den blir vasket blir det jo helt herlige produkter. ♥ Fin blogg forresten, la meg til som følger her jeg. Ha en flott helg..:-)

  SvarSlett
 6. Du verden så utrolig flott fargesammensetning!!! Yes - denne er det bra du gjør ferdig!!! Heia heia!!!!

  SvarSlett
 7. Den blir lekker, da! Det røde nesten lyser, skikkelig vakkert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Hm, det at det lyser tror jeg nesten skyldes mer dårlig lys (fra PC-en en sen nattetime) enn fargen selv, hehe... ;-)

   Slett
 8. Den blir nydelig og jeg gleder meg til å se hvordan den blir etterhvert som du strikker. Kauni har nydelige farger, og jeg (er en av få kanskje som) liker å strikke med garnet, men så liker jeg ullgarn som lugger litt og gjerne lukter ull også.
  UFOer finnes det mange av her, for hodet mitt jobber mye raskere enn fingrene og det finnes så ufattelig mange fristelser der ute
  Lykke til videre i UFOstrikkingen din, jeg hadde aldri turt å melde meg på en slik KAL, for jeg tror neppe jeg hadde klart å gjennomføre det et helt år.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, men nå har jeg jo ikke gjennomført et helt år enda, da, så det er (foreløpig) ingen grunn til å bli imponert... Vi er jo bare såvidt i februar. Vi får nå se hvordan det går... ;-)

   Slett
 9. Åååå, denne genseren blir kjempefin!!
  God strikkehelg!! :-)

  SvarSlett
 10. Skynd deg å bli ferdig med den fine genseren! Den kommer du til å bli glad i. Beundrer deg for alle "forpliktelsene" du er med på. Jeg har nok med noen få bestillinger som skal strikkes. Det er mye morsommere å strikke først og ev. selge det etterpå.

  God helg! Nå skal bundingen fram her, dvs. jeg har to på gang, da.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 11. Guri malla, så fin den blir! Fargene bare smelter sammen, det ser egentlig ut som et garn som skifter farger! Veldig fin tror jeg den blir!

  God helg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg strikker med et garn som skifter farge - Kauni heter det. Bunnfargen er koksgrå og ensfarget, men bladene (et grønt nøste) og blomstene (to ulike rødfarger) skifter farge underveis. Kauni har lange fargeskift, så det er ikke alltid fargeskiftene kommer så tydelig frem. Spennende å strikke med!

   Slett
 12. Denne var fargerik og fin! Jeg skulle ønske jeg hadde armer nok til å strikke like fort som jeg legger planer ;)

  SvarSlett
 13. ...ja jeg kjenner meg igjen her :-) jeg har så mye prosjekte i hodet !!!
  Deilig er din strikkemønster - jeg gleder meg veldig å se videre. Klem fra Viola

  SvarSlett
 14. Denne blir kjempefin :) Gleder meg til å se resultatet :)

  SvarSlett