søndag 2. august 2015

For de små...


Restegarn er det morsomste som fins. Her fikk jeg brukt opp diverse rester av DSA Mirasol og Sterk fra diverse prosjekter - en hel del smånøster forsvant og det ble en million tråder å feste. Tre røde og to lilla farger, pinner nr 3. Vottene er minste størrelse av Askeladden, sokkene er standard oppskrifts-løse sokker over 40 masker.


Brodert med kjedesting. Det hadde nok syns bedre om jeg hadde brodert med grønt for eksempel, men jeg var på ferie i gjerningsøyeblikket, så det ble den tråden jeg hadde.


For å få gode og varme votter, strikket jeg et enkelt maskemønster med to farger på annenhver omgang. Lettvint og greit på en liten vott, og fint med korte trådsprang for små fingre. Min aller yngste niese, Stella, fyller to år i løpet av høsten, og hun ønsket seg votter, sa hun. Litt usikker på om disse passer - vi får se.

Ha en riktig fin dag!

8 kommentarer:

 1. Så enig med deg! Restegarn er morsomt og spennende å holde på med. Og så det evige spørsmålet: Blir det nok garn?
  Flott resultat! Koselig med broderi.

  God søndag fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Her ble det aaaaakkurat nok garn :-)
   Ha en fin, ny uke!

   Slett
 2. Veldig kult med kjedestingsbroderi! Og jeg likte at det var i rødt jeg, så synes det bare hvis du kommer litt nærme :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, jeg likte i grunnen også det røde broderiet. Som blindeskrift, nesten, man må ta på det for å "se" det helt ordentlig. Tenkte det kunne være morsomt for ei lita jente.

   Slett
 3. Du imponerer alltid når det gjelder å bruke restegarn til flotte ting!!! Så koselig sett!!!

  SvarSlett
 4. hærlig fargerike. Restegarn som blir til slike fine produkter er absolutt glede!

  SvarSlett
 5. Du verden så flotte små plagg. Imponert over din kreativitet.

  SvarSlett