lørdag 22. august 2015

Boka er her!


Ja, det er nesten ikke til å tro, men nå er den her, votteboka som vi har jobbet med i lengre tid! Og den ble så fin!

Den skulle egentlig ha kommet ut i neste uke, 25. august, men plutselig var den her - allerede 20. august. De første som fikk den i hende, var de som hadde forhåndsbestilt via Haugenbok. Vi i Vottelauget får den vel i postkassa i neste uke. Gemalen var så utålmodig etter å få tatt en titt, at han dro i bokhandelen og spurte etter boka. De hadde bare såvidt fått den inn på lager, så han så til at den kom frem i lyset og fikk en synlig plassering i strikkebokhylla. Og så tok han med et eks hjem til meg, så jeg fikk bladd i herligheten. Det var en merkelig følelse. Og den ble så fin!

Boka er nærmere presentert på Vottelaugets egen blogg, med massevis av fine bilder. Alle vottene er teststrikket av flere av oss i lauget, og presentert i boka med mange bilder og varianter av hver vott. Massevis av muligheter! I tillegg kan du ta en titt i Facebookgruppa vår - der du kan legge inn bilder av dine egne votter. Det artigste er jo å se alle de kreative variantene folk finner på - jeg tar av meg hatten strikkelua for alle flinke vottestrikkere!

Hvis noen hadde fortalt meg i fjor at jeg skulle bli med i et vottelaug og gi ut en vottebok på Aschehoug forlag i 2015, ville jeg nok ikke trodd at det var sant. Det er nesten eventyrlig, og fantastisk at åtte strikkedamer møtes via internett og samarbeider frem en bok - som på toppen av det hele blir så fin. Livet er fullt av overraskelser!

Sparken på forsiden tilhører Tori, en av damene i Vottelauget. Til hverdags lever den et aktivt vinterliv på Lillehammer, og nå har den plutselig blitt forside-spark også. Vi glemte visst å nevne den i Takk til-lista.

Da er det bare å strikke i vei. Jeg holder på med en av vottene i boka. En grønn en. Ha en riktig fin søndag!

9 kommentarer:

 1. Så fin boken ser ut :)
  mange fine votter på forsiden!

  SvarSlett
 2. Så flott! Gratulerer med rykende fersk vottebok! :)

  SvarSlett
 3. Så fantastisk. Gratulerer så masse!

  SvarSlett
 4. Jeg tror jeg må si gratulerer så mye! For en lekker forside og bakside, da gitt! Den ser rett og slett forlokkende ut! Jeg må nesten ønske meg denne lekre boka til jul, jeg. Det er jo veldig moro synes jeg, at strikkebloggerne jeg har lest lenge hos, som til og med har vært og kommentert hos meg, har skrevet bok! Applaus, altså!

  SvarSlett
 5. Gratulerer!!!
  Kjempefint cover og med masse farger inni.......
  Noe å ønske seg i julegave :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Den skal kjøpes så snart jeg kommer meg i en bokhandel, eller somler meg til å bestille på nettet! Gleder meg til vottestrikkehøst!

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye!!!! Da har jeg bestilt boka via nettet! Wooooohooooo.... Men på tilbud allerede?? (ikke at det gjør så mye altså) Sendes til min søster i Moss og da får jeg den neste helg da vi møtes i Køben. Gleder :-)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med bok, den ser flott ut! Jeg er riktignok ingen stor vottestrikker men må kanskje kjøpe den likevel siden det er "kjentfolk" involvert. ;o)

  SvarSlett