tirsdag 26. februar 2013

Ønskereprisen I...

En god ting kan ikke strikkes for ofte. Kanskje litt kjedelig når ting dukker opp igjen og igjen her på bloggen, men jeg tar sjansen:


Restevotter i samme eksklusive blanding som disse - og disse - etter denne oppskriften, med angora, mohair, alpakka og ull. Litt forskjellige farger - det er utrolig hva man har av årgangsnøster på lageret. Disse ble orange - med knallrød angora, rødorange mohair og orange alpakka - en utrolig fin farge, men helt umulig å fange på bilde. Hadde jeg ikke hatt hundre par votter fra før, skulle jeg tatt dem selv. Nå havner de vel i gaveskuffen, i første omgang.


Strikket på pinner 3,5, veier ca 70 gram.


Og dett var dett. Riktig god tirsdag til deg!


16 kommentarer:

 1. Heldig er den som blir eier av vottene. Vakker farge, myke og varme.
  Jeg har strikket en Fanagenser str. 6 år etter nyttår. Ellers har det vokst i tilbehørbunken. Alt blir puttet i en stor bag og skal ligge der til jul.:)
  Du må ta hensyn til kraglete ledd og ta vare på deg. Ha en fin dag!
  Ha en

  SvarSlett
 2. Takk for påminnelsen! For de vottene hadde jeg tenkt å strikke, men så ble det visst glemt i andre små prosjekter...
  Nå har jeg sørget for å skrive ut oppskrifta- og jeg vet akkurat hvilket restegarn jeg skal bruke! Takk igjen- og ha en fin-fin dag! :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for finfin oppskrift! Jeg strikket to par votter med suksess etter at jeg fant oppskriften hos deg. Og de ble veldig fine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Jeg har også god erfaring med denne oppskriften - den passer til alle slags hender og sitter godt på. Fint at flere kan ha nytte av den også :-)

   Slett
 4. Nydelige votter! Også så utrolig kjekt å bli kvitt litt rester da :)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Godt å titte innom bloggen din og se at du er i sving med prosjekter, deilige votter og spennende med fabel-prosjekt! Håper det går bra både med skulder og datter nå..!
  Jammen er det ikke blitt litt vårlig også, selvom det er bein-kaldt å trille til skolen om morgenen!
  Fortsatt god uke!
  Hilsen strikketine

  SvarSlett
 6. Så og hørtes ut som herlige votter. Nydelig farge.
  Klem Tone

  SvarSlett
 7. Det blir så fint när du blandar in "lurvigt" garn!

  SvarSlett
 8. Flotte votter, tipper det er noen som blir glad når de åpner julepresangen sin!
  Ha en flott uke! :)

  SvarSlett
 9. Nydelig fargekombinasjon! Med et sånt flott grunnmønster er det morsomt å eksperimentere med kombinasjoner av farger og garnkvaliteter, jeg synes det er så spennede når jeg ikke vet på forhånd hvordan fargene vi se ut sammen i det ferdige prosjektet. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er litt av moroa å se hvordan fargene oppfører seg sammen. Ofte blir det bedre enn forventet. Livet er fullt av morsomme overraskelser :-)

   Slett
 10. For en utrolig vakker fargekombo! Det er så det gløder! Mmmm! Takk for inspirasjon, og godt tips om å blande flere garntyper. Det er først de siste årene jeg har blandet mer, for jeg har vært litt bekymret for hvordan det oppfører seg i vask. Men når alt er blandet, er det jo ikke noe problem, siden det da vil tove/krympe jevnt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de gløder faktisk, selv om fargegjengivelsen på bildet er elendig.

   Jeg var også skeptisk til å blande garn, men det viser seg at det går bra. Selv vanlig ull + superwash har gått fint, merkelig nok. Og det er jo en super måte å få brukt opp restegarnet på :-)

   Slett
 11. Vottar er kjekt å få i gåve, så nokon blir nok veldig glad for desse.

  Men kanskje du burde hatt dei sjølv, dei ser ut til å matche den rosa Karen-Marie-lua di ganske godt...?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, da vil jeg i hvert fall lyse opp i landskapet ;-)

   Slett