søndag 22. januar 2012

Årets morsomste...


Er man glad i hønsestrikk og beslektede fargeglade krumspring, og det er man jo, er dette antakelig årets morsomste bok. Forfatteren, Sanna Vatanen, kommer med mange sprelske forslag til hva du kan bruke restegarnet ditt til - ispedd sprudlende fargeglede og mange ulike teknikker, og tenker litt utenfor den vanlige boksen. Gøy! Her er noen eksempler:


Kanskje litt dristig å kåre "årets morsomste" allerede i januar - året er jo langt, og dette året er jo enda lengre - men jeg tar sjansen. Om jeg ikke lager noe direkte fra boka, ble jeg i hvert fall veldig inspirert!

Mer farger til folket i 2012!

13 kommentarer:

 1. Jeg falt for skjørtet på forsiden! Snik-kikken på Capris.no viste ellers bare tykke plagg, så jeg lot være, men svenskene har mye fine strikkebøker, heia dem!

  Og ja, mer farger i 2012!

  SvarSlett
 2. Mange morsomme ting der ja. Fint å få hjelp til fantasien . Ha en god uke.

  SvarSlett
 3. Den så utrolig morsom ut, takk for tipset.
  Klem Tone

  SvarSlett
 4. Dette må bare være boken for meg, elsker utfordring med restegarn strikking og elsker farger. Her blir det løp å kjøp!! Gleder meg til å se resultater fra deg:) HA en hærlig uke:)

  SvarSlett
 5. Herlig glad fargeinspirasjon! Det Kandinsky inspirerte Farbstudie-teppet gir vårfølelse midt i hvite vinbteren! eller kanskje full sommerblomstring!

  Dette lover bra, med kåring av årets--- allerede i januar, ja! (o: Jeg håper det blir mange flere kategorier i kåringen...

  SvarSlett
 6. Hehe, morsomt og fargerikt. Ingen tvil om det nei. Men kanskje ikke helt i min kjedelige smak da. Men utrolig god inspirasjon og en fargeklatt.

  SvarSlett
 7. Vilde ideer, og dejligt med lidt nytænkning.

  SvarSlett
 8. Ja den boka så artig ut! Mange spreke prosjekter der inne så jeg forstår godt at du blir inspirert:)
  Ei finfin uke til deg!

  SvarSlett
 9. Herlig inspirasjonskilde om ikke annet!

  SvarSlett
 10. alt er jo smak og behag, og her vil jeg melde pass... blir litt mye liksom. :-) ha en fin onsdag.

  SvarSlett
 11. Herlig bok, godt med noen fargeklatter innimellom! Og den koster bare 151 kr på capris.no. Takk for tips!

  SvarSlett