tirsdag 2. juni 2015

Se, hun hekler...


Min gode strikkevenn Liv hadde strikket den vakre Denise-koften til Koftefesten i Trondheim, og lurte på om jeg ville hekle kantene for henne. Det ville jeg.

Kofta er strikket i mykeste myke BabySilk fra Du Store Alpakka, i de fineste farger. Liv har blogget om den her. Liv er en mesterstrikker - det er ingen som strikker så jevnt og pent som henne, såvidt jeg vet. Det blir like fint uansett, både forlengs, baklengs og på vranga. Jeg skjønner ikke hvordan hun får det til, det er et mysterium.


Så skulle jeg hekle kanter. En smal sak, trodde jeg, men der tok jeg feil. Det ble ikke så pent som jeg hadde håpet. For å si det sånn: Jeg er ingen stor tilhenger av heklekanter på strikkejakker. Strikkekanter til strikkejakker - det er min mening.

Men jakka ble fin, den. Også den rødfargen da - det er den fineste!

Ha en riktig god dag!

7 kommentarer:

 1. Så grei du er da :-) Ikke noe er bedre en godt teamarbeid.
  Ja, og den kofta ble lekker!

  SvarSlett
 2. Så ut som en fantastisk deilig rødfarge. Skulle gjerne sett koften i helfigur.

  SvarSlett
  Svar
  1. Trykk på linken, så kommer du til koften i helfigur.

   Slett
 3. Så bra at hun fikk hjelp med heklekantene. Jeg må si jeg ble litt overrasket. Trodde hun kunne alt som hadde med garn å gjøre. Jeg har fulgt med bloggen til Liv, og vært full av beundring over hva hun får til. Og ikke minst, hvordan hun får det til. Fordi om vi ser vottene, sokkene, koftene og ikke minst sjalene bare på bilder, så er det som det lyser av produktene hennes. Er et mysterium, enig i det. :))
  Her har gradestokken strandet på 7 gr., variasjonen ligger i tyngden og lengden på bygene. Er så gale at jeg må flire. Dere har kanskje en smak av sommer idag? Ha det fint.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det skal jeg si deg - her jeg er er det full sommer i dag! Vi er nemlig i Firenze og besøker kunststudenten, altså Sønnen, som bor her. Strålende sol og 25 grader. Brå overgang fra 7 grader og "høst"stormer. Absolutt helt ok :-)

   Slett
 4. Jeg liker også best strikkekanter. Og Babysilk er vel litt glatt å jobbe med. Men det ser jo ut som om det gikk bra. Må innom Liv for å se mer. :)

  SvarSlett
 5. Så snill du er som hekler kanter på den flotte jakka :)

  SvarSlett