søndag 7. desember 2014

Tenn lys...Tiden flyr sannelig fort nå før jul. Andre søndag i advent allerede. Jo eldre man blir, jo mer nostalgisk blir man - og hva blir vel jula uten Eli og Terje fra Jul i Portveien?
4 kommentarer:

 1. Ja, da var vi der igjen, to lys idag. Jeg skulle gjerne ha stoppet tiden, eller tatt noen skritt tilbake. Men jeg er veldig glad for minnene. Du var "innom" Skomakergata igår. Jeg kan enda huske den samlende effekten den serien hadde. Ingen var for ung, eller for gammel til å følge med på den.
  Så til dagens dupeditter. Jeg tror du har flere bilder i de to siste innleggene dine enn min IPad klare å fange opp, eller? I går var det et stort hvitt felt og bilde av halsen. Idag er det to lys, og et hvitt felt. Laptop'en har det kanskje, men den orker jeg ikke styre med. Er sååå treig. Sikkert ikke mye en kan gjøre med det, hverken du eller jeg.
  Vi har en veldig våt dag idag. Helt greit det for meg, har en plan for dagen. Håper du er på bedringens vei.
  Hilsen Liv V.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Skomakergata er nesten magisk. Hvorfor lager NRK nye juleserier i ett sett - kan de ikke bare sende Skomakergata om igjen, år etter år?

   Jeg har bare det ene bildet av halsen i går - pluss en videolink til en sang fra Skomakergata. Det er antakelig den du ikke kan se. Men virker linken da?

   Det samme i dag - ett bilde (av de lysene) pluss en videolink til Tenn lys-sangen. Hvis linken ikke virker hos deg, kan du jo prøve her:
   https://www.youtube.com/watch?v=qNzt9UGNNWs
   Det er en vakker sang.

   Det pøsregner her og - og det er speilblank hålke. I dag gjelder det rett og slett å holde seg på beina. Ha en fin dag!

   Slett
 2. Skomakergata og Portveien 2 hører liksom med, ja. Ønsker deg ei fin adventstid! :)

  SvarSlett
 3. Takk for Tenn lys... herlig for meg med teksten. Vi hadde så hyggelig med hele familien denne helg. Med synge, spasere, spiser og moro.
  Og jeg gleder meg hver dag på nrk.tv jeg kan se Jul på månetoppen... jeg ser første ganger...
  det er så hyggelig serie. Ha en riktig fine adventsuke. Klem fra Viola
  Jeg gleder meg å se til deg blog med fine julestemning :-)))

  SvarSlett