fredag 8. november 2013

På utstilling...


Denne uken har vi vært på utstilling, på Galleri Neuf på Studentersamfundet/Cateau Neuf, som jeg skrev om her. Det var spennende.


Det er er flott, lite galleri, som har to-tre utstillinger pr semester. Det er en fin mulighet for unge kunstnere til å få vist seg frem. Og denne gangen var det Sønnen og en annen ung kunstner som fikk sjansen.

"Tid"

"Kamerater"

"Drømmeren"

Bildene er fra åpningen av utstillingen. Ikke så lett å ta bilder når det er fullt av folk og mørke kvelden, selv om det var veldig bra lyssetting inne på galleriet.

Ha en finfin fredag!5 kommentarer:

 1. Så bra md et slikt galleri!
  Utrolig flotte og uttrykksfulle skulpturer sønnen din lager, jeg er virkelig imponert!!
  God fredag til deg også! :-)

  SvarSlett
 2. Dypt imponerende av sønnen din! Følger bloggen hans også. Det han lager er så uttrykksfullt og sterkt. Du har all grunn til å være mektig stolt.

  SvarSlett
 3. Så flotte. Spennende å gå på utstilling. Og godt for kunstnerne at det var mye folk, selv om det da ikke ble så lett å fotografere. Så stolt dere må være... God helg!

  SvarSlett
 4. Sønnen har havnet på rett hylle her i livet, ingen tvil om det. Veldig imponert over at han får frem så mye følelser i skulpturene sine. Godt gjort altså. Lykke til videre i livet!
  Ha en super helg!

  SvarSlett
 5. Veldig bra! Hils sønnen lykke til videre!

  SvarSlett