mandag 1. april 2013

Gryteklutbytteringen - en oppsummering...

Ja, nå begynner dere kanskje å bli lei av Gryteklutbytteringen 2012 - eller 2012/2013 som den vel egentlig burde hett, siden den ble påbegynt i 2012 og avsluttet i 2013. Men uansett - her kommer en oppsummering for ettertiden.


Dette var en heilnorsk byttering, som ble organisert av Torirot og Annepålandet, og organisert via Norwegian Hookers-gruppen på Ravelry. Dette er andre gangen vi har en sånn byttering. På "logoen" vår er de gryteklutene jeg mottok i fjor.

Idéen er at man skal lage fire grytekluter og motta fire grytekluter. Man får altså fire ulike grytekluter i bytte - ikke par - og så kan man eventuelt parre dem som man selv vil. Mange morsomme og kreative grytekluter så dagens lys i årets ring, ta gjerne en titt her.


Og dette er de gryteklutene jeg mottok i år. Først den hvite med rose & sommerfugl - nærmere omtalt her. Så den rosa-grønne-lilla med rysjer rundt - omtalt her. Deretter den blå Sareptas krukke - blogget her. Og til slutt blomsten oppe til venstre  som jeg nylig skrev om. Så fine, alle sammen!

Og her er gryteklutene jeg sendte fra meg - samlet på ett brett. (Samtlige omtalt under tag-en her.)

Elleve damer deltok denne gangen. Eller - deltok og deltok, fru Blom. Noen datt litt av lasset underveis, og dermed var det flere som ble sittende med skjegget i postkassa uten å få alle gryteklutene sine. Trist for dem det gikk ut over - og vi er lei oss på Gryteklutbytteringens vegne for at noen melder seg på uten å følge opp. Så selv om både Tori og jeg syns at dette har vært veldig artig, er det usikkert om det blir flere bytteringer. Det må i alle fall organiseres på en annen måte. Time will show.

Medaljens bakside - de samme gryteklutene, bakfra.

Det var altså fire runder med bytting, og i hver runde kunne man velge mellom to temaer:
1 - Sommerminner / Gammel og god
2 - Hei hå, nå er det jul igjen / Flower Power
3 - Fra bestemors kjøkken / Vinter
4 - I zoologisk hage / Utradisjonell
Stort spenn i temaer, altså, og stor fantasi blant deltakerne.

Annepålandet gikk litt bananas med Photoscape - 
detaljer fra gryteklutene mine, fra griseromper til kaffekjeler.

Og dett var dett - mer har jeg ikke på hjertet om Gryteklutbytteringen i denne omgang. Det var gøy, damer! Takk for gryteklutfølget - for flotte grytekluter, fargerik inspirasjon og mange gode idéer!
Kanskje ses vi igjen til gryteklutbytting neste år, kanskje ikke...

Ha en riktig god dag - med eller uten grytekluter!

3 kommentarer:

  1. Sukk, så utrolig mange fine grytelapper! Morsomt utvalg du har fått! Takk for at du deler bildene av de!
    Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. Masse flotte grytekluter og så hyggelig at du fikk alle dine! :) Det ble som du vet en veldig skuffende byttering for min del, men tusen takk for at du og Tori satte igang og lagde så fint opplegg! :) Hils Tinka så mye fra vårs, leit å høre om uhellet- håper hun kommer seg raskt uten noen problemer. Ha en fin uke! :)

    SvarSlett