mandag 25. juni 2012

RØDT prosjekt #10 - sokkene som ble selbuvotter...

Mørkerød Sisu lå og ventet på å bli sokker til meg, da det tilfeldigvis havnet ved siden av et nøste gusjegrønn Mirasol. Og vips, så var de blitt et par, de to fargene, de passet så fint sammen.


Jeg kjører jo på med mitt røde prosjekt, og vips igjen, så var de blitt et par Lerka-votter.

Jeg strikket dette mønsteret første gang for over 30 år siden. Planen var å strikke et par til, i samme farger som det første paret - hvitt og grønt. Men forandring fryder, så i stedet ble det nye votter i rødt og gusjegrønt. Sånn kan det også gå.


Jeg liker veldig godt detaljene i dette mønsteret. Det gikk med ca 80 gram garn og vottene er strikket på pinner 2,5. Fornøyd!

Det ble garn til overs. Jeg blir visst aldri ferdig med å strikke opp restegarnet mitt. Så nå strikker jeg restesokker igjen. Det er en neverending story........


Detaljer på Ravelry.

8 kommentarer:

 1. Hei!
  Det første som slår meg er at du må være en tålmodig sjel. Pinner 2,5 og alt det mønsteret!! Nydelige votter er det i allefall.Må være mye mer arb. med de enn med Selbu. Velbekomme sier jeg. He he.
  Hilsen Liv.

  SvarSlett
 2. Herlig fargekombinasjon og nydelig mønster.
  God mandag
  Klem Tone

  SvarSlett
 3. Lekre votter! Jeg er også imponert over pinnestørrelsen. Jeg føler meg flink når jeg har strikka votter med pinner nr 3.
  En herlig følelse å bruke av garnlageret og få slike flotte produkter.

  Ha en fin ettermiddag!

  SvarSlett
 4. Så fine votter, flott mønster! Liker godt den fargekombinasjon du har brukt! :-)

  SvarSlett
 5. Helt fantastiske vanter og farverne er skønne.

  SvarSlett
 6. Så fine votter. Jeg har akkurat funnet frem dette mønsteret fra et Alt om håndarbeide fra 1979. Kjøpt garn har jeg også og nå har jeg tenkt å prøve på disse i bobilen i sommer. Har et til sånt gammelt selbumønster fra det samme bladet.

  SvarSlett