onsdag 6. juni 2012

Ikke mye strikking..

Ikke mye strikking å vise frem på bloggen her for tiden.
Jeg strikker på mange forskjellige ting, men ingen ting blir ferdig...


Jeg gikk løs på Fabel-garnet mitt. Turkis er fint, men det turkise Fabel-garnet er helt gyselig. Hvem i all verden kan komme på å blande meter på meter med hudfarget garn inn i det fine turkise?? Vedkommende må jo være totalt fargeblind. Jeg hadde nesten strikket ferdig et par sokker - parallelt, festet tråder og alt - da jeg innså at jeg aldri kom til å bruke så stygge sokker. Jeg er ganske nøye - det må være brukandes, praktisk og pent. Ellers rekker jeg det opp. Jeg strikker ikke for skuffen. Så sokkene ble rekket opp med hård hånd i nattens mulm og mørke. Grusomt og nådeløst.

Jaja, jeg får nok holde meg til det røde prosjektet mitt. Jeg har mer hellet med meg der - selv om det er lenge mellom hver gang noe blir ferdig. Har startet rent for mange prosjekter - nå får jeg konsentrere meg om å gjøre dem ferdig...

Ønsker deg en riktig fin dag!


6 kommentarer:

 1. Det er typisk det å ha litt for mange prosjekter. Gleder meg til å se noe nytt fra deg!

  SvarSlett
 2. Prosjekter ja, har en drøss av de her. Gleder meg til å lese videre om dine:)

  SvarSlett
 3. Her var det lett å kjenne seg igjen. Men det hyggelige er at plutselig begynner saker å bli ferdige, og da kommer de på løpende bånd.
  Jeg hadde nok ikke rekt opp sokkene, men sagt som mor pleide å si når hun ikke var helt fornøyd. "De e bra nok ni stævlå". Altså bra nok nedi støvlene.

  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 4. Sukk - kjenner den følelsen. Mange rare fargeblandinger i såkalt variegated garn. Svart i en regnbue - ja da.... Kanskje du kunne gitt sokkene til veldedighet??

  SvarSlett
 5. Synes ikke de fargene var så ille sammen, faktisk litt komplementære, men litt rart å blande dem på den måten...

  SvarSlett
 6. Jeg har strikket sokker i det garnet som jeg synes ble fine, dog blandet med hvitt og i slip stitch/mosaikk-mønster http://www.ravelry.com/projects/bagheraa/gaudi

  SvarSlett