onsdag 26. november 2014

Restegarn...


Jeg driver og strikker meg en kofte. Det tar sin tid. Innimellom foregår det litt restegarnstrikking i vakre farger. Da blir det mange tråder å feste. Garnet har jeg fått fra LivV - kjenner du det igjen, Liv?

Det ble en lue. Bilder kommer etter hvert. Det gjelder å stå klar med kamera den dagen det er fotolys - det er ikke så ofte nå i november.

7 kommentarer:

 1. Herlige farger!!!!
  Og jeg driver også med restegarn for tiden. Utrulig mye det blir av det etterhvert. Litt her og litt der, kan bli et fint plagg.
  Håper blogglysten også dukker opp igjen. Det er jeg sikker på.........

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se den lua, for det var noen nydelige farger! :)
  Fotolys ja... Kan vente lenge på det bildet skjønner jeg for det er det dårlig med om dagen ;)
  Håper du får en fantastisk dag :)

  SvarSlett
 3. Det er så gøy med restegarnsstrikk, og ut fra trådene på bildet ditt ser det ut til å være vakre farger i lua di. Gleder meg til å se den.
  Nei, det er ikke lett å finne nok lys til fotografering ute på denne tiden av året, håper det kommer noen godværsdager snart så du får tatt bilder.

  SvarSlett
 4. Hei. Jeg kjenner ikke igjen garnet, hvis det er meg du henviser til. Men fine farger var det i alle fall. �� Vi får vel se når du er ferdig? Alltid spennende og inspirerende med dine restegarnsprosjekter.
  Her er det også kofte på gang, pluss, pluss. Kofta haster det ikke med, bare for morro. Er i gang med juleforberedelser, ikke mye i år. For første gang blir det bare oss to på julekvelden. P.g.a. mannen's helseproblem blir det best sånn. Rare greier, her som alltid har vært fullt hus. Men sånn er livet akkurat nå, det er mitt motto.
  Håper du har det fint. Hilsen Liv V.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var deg jeg mente! Jeg har fått alt garnet fra deg, bortsett fra det pastellrosa. Du mente det var en del Juvel, og muligens Falk? Det knallrosa er kanskje Neon? Det rødorange er Påfugl, det hadde merkelapp på seg. Jeg har jo fått restegarn av deg flere ganger. Jeg sorterer etter farger og sparer opp, og vips så blir det noe morsomt ut av det. Jeg tror det er rundt ti forskjellige rosa-rød-orange her :-)
   Det blir rolig jul her også i år, pga sykdom i familien. Vi tar en dag om gangen - og jeg sier som deg: Sånn er livet akkurat nå.
   Ha det godt!

   Slett
 5. Jeg gleder meg også til å se lua di. Spennende med restegarnsprosjekter.Her foregår det
  rundvask på kjøkkenet. Er bare innom bloggen en tur mens jeg venter på at skap og skuffer skal tørke.Alt skal jo på plass igjen også...... Har planer om å julepynte kjøkkenet til helga.

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 6. Venter i spenning på hvordan dette blir. Morsommere enn julekalender dette her. Ha god hobby-helg.

  SvarSlett