torsdag 25. september 2014

I disse koftetider...For noen år siden skrev jeg om den fine kofta som jeg arvet etter bestemor. Jeg lurte på hva den het og hvor den kom fra. Saken ble oppklart etter hvert - jeg fikk til og med tilsendt oppskriften fra en hjelpsom bloggleser.

Kofta heter Stølsvatn, og er strikket i Heimly-garn fra Svanedal, som senere ble slått sammen med Sandnes Garn. Sjekk denne linken hvis du er interessert i å lese mer om arvekofta mi.


Kofter er i vinden som aldri før. Hvis du er interessert, bør du absolutt melde deg inn i Koftegruppa på Facebook. Der er det over 22 000 kofteglade medlemmer og en flott samling oppskrifter, blant annet til denne jakka.

Nå skal kofta mi på luftetur - til Strikkedager på Sjølingstad. Det gleder vi oss til - jeg har alltid lyst på en tur dit. Programmet er rikholdig - blant annet med en kofteutstilling. Bilder og rapport kommer etter hvert - men nå må jeg pakke og dra :-)

Ha en riktig fin helg!

8 kommentarer:

 1. Heldige du som arvet det nydelige kofta. Håper du får en hyggelig helg. God tur. ��
  Hilsen Liv.

  SvarSlett
 2. Så moro med nydelig arvekofte, for en skatt :)

  SvarSlett
 3. Hvor er din cardigan flot :)
  Ønsker dig en dejlig strikkeweekend - ville ønske det var mig, men jeg vil nøjes med gæster og et kunsthåndværkermarked, - hvis jeg kan nå det :)

  SvarSlett
 4. Nydelig arvekofte! Tenkte å ønske deg god tur, men så på datoen på Strikkedagene at jeg kanskje var litt sent ute :) Håper ihvertfall du hadde det fint der!

  SvarSlett
 5. Flott kofte! Jeg har noe garn fra Svanedal på loftet, artig med god gammel årgang.

  Kos deg på Strikkefagene. :)

  SvarSlett
 6. Så flott kofte! Jeg har flerekofter selv, vurderer nå å strikke en ny, det er så mange fristelser !

  SvarSlett
 7. Veldig fin kofte du har! Jeg er med i gruppa på Facebook, og det er et farlig sted å være. Altfor mange fristelser ;)

  SvarSlett