søndag 5. juni 2011

Strikketreff hos Projo...

I helgen var det strikketreff hos Projo på Skarnes.


Det vil si, selve strikketreffet var på Sokbakken Folkehøgskole, som ligger nesten vegg i vegg med utsalget til Projo. Her møttes 27 - eller var det 28? - strikkeglade damer til sosialt og strikkefaglig samvær i strålende solskinn. Og det ble strikket, og strikket, og strikket...


Været var helt ubeskrivelig strålende vakkert - ja det var nesten litt i varmeste laget, så det var godt å trekke inn i Projos lille, men svært innholdsrike butikk. Utrolig oppkvikkende å få shoppet litt!


Meget hektisk aktivitet - her var det mye fint å velge i! Og ingen gikk tomhendte hjem, såvidt jeg kunne se.


Projos eget merinogarn, som kommer i forskjellige tykkelser og et vell av vakre farger. (Jeg har strikket et par sokker i dette garnet tidligere, omtalt her. Veldig godt å strikke med, og slitesterkt, i følge pålitelige kilder).


Valgets kvaler... Jeg ble helt huggærn av alt det fine garnet, og klarte å ikke velge noen ting. Dessuten hadde jeg bestemt meg for - (og de som har lest her på bloggen tidligere, vet jo hvor viljesterk jeg er når det kommer til garninnkjøp - haha) at siden jeg har litt garn fra før, skulle jeg kun handle moderate mengder nytt garn i denne omgang. Og det greide jeg! Til slutt endte jeg opp med noen hesper vakre Malabrigo Sock - det grønne ytterst til venstre og det blå i midten. Det skal bli skjerf eller sjal, tiden får vise.

Jeg er en ganske asosial strikker - ikke fordi jeg er asosial av natur, men fordi jeg ikke kjenner noen andre som strikker nutildags (jeg kjenner mange som kan strikke, men de gjør det ikke mer). Så jeg strikker stort sett solo - unntatt når Dattera er hjemom og får sine strikkeraptuser. Ja, jeg har ikke strikket sammen med mange andre siden håndarbeidstimene på ungdomsskolen for 35 år siden, så strikketreff var en ny og spennende opplevelse. Veldig koselig, veldig sosialt og veldig artig! Stor takk til Mayliss og de andre som dro i gang dette for oss! Jeg blir gjerne med til neste år også, om helsa holder.

Ønsker hver især en flott uke!

8 kommentarer:

 1. Her ser det ut som om dere har kost dere mye. Skulle gjerne vært der. :))

  SvarSlett
 2. Hadde planer om dette treffet, men fikk det ikke til denne gangen. Hadde nå vært hyggelig.

  Hvis du ikke bor langt unna Maura må du gjerne komme på strikkekafè hos oss. Se www.strikkemaura.blogspot.com :D

  Ønsker deg en flott uke :D

  SvarSlett
 3. Dette så veldig kjekt ut! Kanskje man skulle prøve komme seg dit neste gang.

  SvarSlett
 4. Det høres ut som dere har haft det kjempekoselig!
  Jeg skjønner at det ikke var mulig og komme derfra uten garn, mange fristelser.
  Pernilla

  SvarSlett
 5. Takk for sist. Det var hyggelig å få hilse på deg. Det er rart med slike treff, det er nesten som om man har kjent hverandre lenge allerede. Praten og strikkepinnene gikk i hvert fall hele tiden. Håper vi sees igjen snart!

  SvarSlett
 6. Tenkte på at om det ikke var samling der sist helg, passerte nemlig på veg til famileselskap på lørdag. Så nye lekkert garn ,-)

  SvarSlett
 7. Takk for sist - det var et kjempehyggelig treff :) Huggær'n ja, det var igrunn det jeg blei også, så mye lekkert garn! Kjøpte jo det blå-grønne til venstre jeg og og nå får jeg ikke bestemt meg for hvilket sjal jeg skal strikke :0)) Ha en fin helg!

  SvarSlett
 8. Takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi i Projo koste oss fra start til slutt. En kan jo ikke annet med så mange herlige damer på besøk. Treff blir det til neste år også så du får følge med å melde deg på. Vi har begrenset plass å det gjelder å være rask :-)
  Ps: SKal forresten ha et Mini-treff 12 august også...

  SvarSlett