lørdag 29. desember 2012

2013-mysteriet...

Strikkeåret 2013 starter allerede 1. januar med et sokkemysterium.


Hvert år har Kirsten Kapur med bloggen Through The Loops et sokkemysterium. Jeg har vært med flere ganger før. I fjor strikket jeg de lysegrønne sokkene, i forfjor de lyseblå, og for tre år siden de blågrå.

Det er lagt opp slik at man melder seg på på forhånd, og så får man en bit av oppskriften hver uke i hele januar, inntil sokken er ferdig. Det er veldig artig. Jeg er jo en praktisk strikker, som foretrekker det enkle til hverdags - så disse mysteriesokkene blir liksom en slags årlig utskeielse for meg, med massevis av maskemønster og stæsj. Litt gøy må man jo unne seg i ungdommen!

Det er fortsatt mulig å melde seg på - her.

Ha en riktig fin helg!


12 kommentarer:

 1. Fristerinne :)
  Nei, dette må jeg holde meg unna nå, jeg som ikke er i mål med mysterie for 2012.:(
  Veldig fristende, jeg får følge med i bloggen din å se hvordan det går. Gleder meg!
  Ønsker deg og dine en fortsatt fin romjulstid!
  Pernilla

  SvarSlett
 2. Jeg lot meg friste, for det var artig, selvom jeg plundret i fjor. Laget et innlegg om det jeg også, i tilfelle noen er hos meg som ikke er innom hos deg! Takk for tipset!

  SvarSlett
 3. Takk for tipset! Jeg slang meg med selv om jeg ikke bruker Ravelrykontoen min aktivt. Kanskje dette gjør at jeg kommer igang!?
  God helg!

  SvarSlett
 4. Takk for tipset. Jeg ble med i fjor etter tips fra deg. Det var morsomt, men sokkene ble liksom litt for fine. De er fremdeles ikke tatt i bruk. Drøyer det litt med å bestemme meg....

  SvarSlett
 5. Ein smart måte å strikka nydelege sokkar på. Eg er nok òg av den sorten at eg ikkje hiv meg på slik nydeleg strikk til praktiske saker...
  Takker for tips!
  Siri

  SvarSlett
 6. Noe så nydelig! Jeg liker å strikke sokker, men vet at jeg ikke er tålmodig nok til sånne prosjekter. Men beundre de som er det, det kan jeg!
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 7. Flotte sokker, så jeg blev da lige fristet til at deltage.

  SvarSlett
 8. Morsom ide!
  Lykke til og godt nyttår til deg!
  Jeg har altfor mange strikkeprosjekter som det er, hehe....
  Jobber med saken)

  SvarSlett
 9. Takk Anne for all inspirasjon til strikkeprosjekter. Med dette innlegget fikk du meg til å finne ut mer av hva Ravelry har å tilby - og nå skal jeg også prøve å strikke et par sokker i januar :-)

  SvarSlett
 10. Høres spennende ut, kanskje jeg skal hive meg på?

  Takker for dette året, og så sees vi i det neste :-D

  Godt nyttår til deg og dine - klem Siv

  SvarSlett
 11. Hei igjen! Nå er jeg spent på hvordan kanten på dine mysteriesokker blir? Vet ikke riktig om jeg synes min ble noe fin. Kanskje har jeg gjort noe feil?

  SvarSlett