torsdag 2. februar 2012

Blogger kommer og blogger går...


I dag blir bloggen min tre år. Utrolig, men sant. Og i går var det snøkrystaller på rekkverket ute. I dag har de  omkrystallisert seg og er ikke så fine mer. Sånn er det visst med snøkrystaller. I ettertid ser jeg jo at det hadde vært lurt å ha kameraet på stativ - det var iskaldt ute og jeg ble så skjælven på hånda, og dessuten er det ikke så ofte jeg lufter makroobjektivet.

Blomsterpiken hadde et flott innlegg om snøkrystaller her. Naturen er fascinerende!

Mange av bloggene jeg leste for noen år siden, er ikke mer i dag. Blogger kommer og blogger går. Det er forståelig. Men heldigvis - mange av de gamle schlägerne eksisterer fortsatt, og finnes rundt omkring i blogglista mi, litt nedi høyremargen.


Det blir ingen storstilt feiring av bloggjubileet. Formen er sånn halvveis for tiden, og jeg tar det rolig i påvente av bedre tider. Likevel - Tinka og jeg måtte ut på tur i kulda. Det var mye kaldere i fjor vinter - men da var vi vant til det. Vi gikk med nesa i sky og studerte makrellskyene - nok et snurrig, men vakkert naturfenomen. Makrellskyer er visstnok et gammelt værtegn som betyr at vi går mot dårligere vær. Det vil vi ikke ha noe av! Nå har det vært grått så lenge - bare grå striper på himmelskjerfet mitt i dagevis i strekk. Nå vil vi ha litt blått! Bilder av himmelskjerfet kommer i morgen - trur eg.

Ha en finfin kveld!

14 kommentarer:

 1. Vakre snøkrystaller:) Flott artikkel om deg i Allers,kjøpte bladet i dag på utfart og leste det i ro og mak i ettermiddag. Har omtrent hatt samme opplevelsen som deg i møte med bloggverden og ikke minst strikkeuniverset vi faktisk lever midt i:)

  SvarSlett
 2. Grattis med jubileum!! Ja, det er mange som er forsvunnet, og jeg kan skjønne at noen "gir opp":)..det er en tidstyv, men trøster meg med at jeg ser lite TV:O)
  Apropos bloggliste, jeg får ikke lagt inn nye, må tro blogger har et problem...
  God bedring ønskes deg!!
  Ha en god ferd mot helg, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 3. GRATTUS med blogselsdag!
  Synes krystallene dine var helt herlige!
  Håper du ikke har tenkt å gi opp blogginga enda da, for her finner jeg mye inspirasjon!
  Pass på deg selv, bli bra!
  Hei så lenge. Klem fra meg. =)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med bloggdagen! I dag kjøpte jeg Allers, og sa begeistret til Gubben: "Henne kjenner jeg jo!"
  Det er nok en liten overdrivelse, men jeg har jo hatt deg i "kikkerten" ei god stund. Min "historie" ligner veeeldig på din, inkludert den biten med overstimulering i starten! Nesten som en forelskelse!!!
  Jeg reagerte faktisk på det du "dementerer", og fant sjøl ut at sånn har du nok ikke sagt det... Dessuten kjente jeg jo igjen designen i noe av det som var lagt fram.
  Men dyktig er du! Og det er alltid inspirerende å stikke innom deg!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med jubileet. Jeg husker veldig godt da min blogg var ganske ny (min er to år) så hadde du svimlende 60 000 besøk. Jeg synes det var så myyyye. Dette var på den tiden du hadde innlegg om den lua som alle skulle ha :-) I ettertid ser jg jo at besøkstallet ditt har eksplodert og du har også blitt ukebladkjendis.

  For min del er det også sånn at en del blogger jeg var kjempeglad i er borte. Jeg er imidlertid glad for at du holder ut med bloggingen. Jeg har stadig glede av å lese bloggen din og er takknemlig for all strikkeinspirasjon du deler!!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med 3 år! Lurer på om jeg en dag med god tid skal ta en tidsreise tilbake gjennom bloggen din, for jeg har ikke "kjent" deg så lenge! Kanskje jeg har gått glipp av noen skatter?

  Joda, strikkemaskin er gøy, men veldig mekanisk og maskinelt. det blir ikke samme kosen som strikketøy i fanget i godstolen. Så det blir mest av sistnevnte. Maskinen kan bare lage flate deler, så før montering ser dressdelene ut som om de hadde gjort om jeg skulle sydd en tilsvarende dress i stoff og hadde klippet ut delene etter mønsteret.

  God bedring, håper du snart er i full vigør igjen!

  SvarSlett
 7. Forresten: tregt tastatur og rask skribent gir gjerne noen trykkleifer. Vi er vel ganske overbærende med hverandre, det er fort gjort!

  SvarSlett
 8. Gratulerer - vi har bloggbursdag samme dag. Men du er ett år eldre en meg... Stikk innom min og finn min giiveaway som jeg feirer med. Det er alltid hyggelig å besøke din blogg!!

  SvarSlett
 9. Gratulerer med blogg-bursdag!

  SvarSlett
 10. Hei!! Gratulerer med blogg feiring!! Du er jo av dem som klarer å legge inn hyggelige innlegg jevnt og trutt!! Jeg skjønner at folk gir opp, det krever en innsats..... Jeg synes det er hyggelig i denne "verdenen" selvom jeg ikke rekker å legge ut så ofte. Men jeg leser andres blogger hver dag!! -12 på Grorud nå!! Det kjennes veldig kaldt ut........ AnneK:-)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med jubileet. Alltid like koselig å komme innom her og lese hva du skriver. Flotte bilder også. God helg.

  SvarSlett
 12. Vi har fått sne!! Nesten ikke til å tro og kommer nok ikke til å ligge så lenge så vi nyet for fulle mugger her. Vel i hvertfall jeg ;-) og en del unger...

  SvarSlett
 13. Grattis med 3 år :-) Fint bilde av snøkrystallene - fascinerende å se :-D

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 14. Gratulerer med treårsdag! Og jeg henger gjerne med de tre neste!

  SvarSlett