lørdag 27. august 2011

Fotokurs...

Til høsten skal jeg gå på fotokurs. Det blir spennende.


Jeg skal lære å ta fine bilder. Kanskje det blir bedre tider her på bloggen, hvem vet? Tenk om jeg kunne ta like flotte bilder som Mariell, for eksempel. Eller Vanessa. Men de er fotografer, jeg skal bare gå syv kvelder på kurs...

Oooops, unnskyld.


En vakker dag skal jeg ha en liten bomskudd-utstilling. Altså det motsatte av en blinkskudd-utstilling. Her er en liten smakebit av hva den kan inneholde, for eksempel. (Arkivfotos).


Å, jeg har så mange bomskudd i arkivet at man nesten må bli litt imponert. Har sittet og bladd gjennom gamle bilder i dag, og det er mulig jeg er alene om dette, men jeg syns altså at disse perlene har sin sjarm. Hvem vet, kanskje Annepålandet faktisk er litt uskarp i kantene i virkeligheten? Eller litt på snei? Det er ikke godt å si. Forbedringspotensialet er i hvert fall til stede.


Ha det godt - ønsker hver især en fin helg!

8 kommentarer:

 1. Hehe. Tipper fotografene også har en del bomskudd bak seg.
  Bare fint det å ikke være så skarp i kantene.
  Lykke til med fotokurs. Høres veldig bra ut!
  God helg!

  SvarSlett
 2. Nå fikk jeg også lyst å gå på fotokurs! Jeg lider av fotograferingskompleks :(
  Min hvis det er noen trøst... søsteren min er jobber i "fotobransjen" og hun sier: av 100 bilder er det kanskje 1 som blir riktig bra.
  Jeg syns bildenen dine alltid er fine jeg...men jeg gleder meg til å se enda flottere bilder etter hvert.
  Ha en fin helg du også.

  SvarSlett
 3. Herlige bilder, og sannelig har jeg noen selv;) Skulle gått på kurs, jeg også, for jeg forlater aldri autofokus;)
  Nyt helga, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Jeg leste i ei fotobok nylig at gode fotografer har kanskje ett blinkskudd pr. 250 bilder og kanskje 10 greie bilder av de samme 250. Så det er ingen grunn til å miste motet. Eneste måten å få blinkskudd på er å fyre løs med kamera :)

  God helg.

  SvarSlett
 5. Herlig, altså!!! Hvem har ikke bomskudd i albumene sine?
  Før det digitale kom, var det jo spennende hver gang man skulle fremkalle bildene sine. Det kunne være 3 blinkskudd, og resten var dårlige greier.
  Nå kan vi bare trykke på delete-knappen, og vips er disse zooooombiene borte.
  Mitt innlegg i dag er av dårlige bilder. men det er ikke lett å være sin egen modell OG fotograf, selv med et speil i nærheten.
  God helg!
  Lykke til på kurs.

  SvarSlett
 6. Selvhøytideligheten lenge hvile! (o:

  Takk for innblikk i dine bomskudd. Vi har dem alle sammen. Det er jammen ikke lett å skulle ta bilde av seg selv ikledd strikketøy til stadighet! Lykke til på fotokurs!

  SvarSlett
 7. jeg har også en plan om fotokurs i høst :-) Du har helt rett, noen av bomskuddene er sjarmerende :-D

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 8. Har også lyst å gå på fotokurs. Har en kollega som er kjempedyktig fotograf, kanskje jeg slenger meg med på et av hans kurs. Har så mange gode linser nå, så det står ikke på utstyret, men jeg trenger å bli bedre!

  SvarSlett