onsdag 11. november 2009

Feiring...

Hvis alt går som normalt, og det hender det jo at det gjør, vil bloggen min runde 25 000 besøkere i løpet av dagen. Det er helt utrolig for meg - mer er det ikke å si om den saken.

Litt mindre normalt er det at jeg er syk. Jeg er ellers lite syk, og det er jeg jo veldig glad for. Men i høst, så snart det flotte høstværet var over og gråværet la seg over Østlandet, ble jeg forkjølet, og siden har det gått i ett. Jeg lurte først på om det var svineinfluensa, men skjønte etter hvert at det var nok en helt alminnelig, kraftig forkjølelse. NÅ, derimot, har jeg influensa. Jeg håper virkelig det er svine-varianten. Det går visst begge deler heromkring - og skulle jeg bare ha fått en "vanlig" influensa, føles det litt som å være syk til ingen nytte. Er det svine-syken, er jeg jo ferdig med det. Muligens slipper jeg vaksinen også? Influensa er det i alle fall - jeg har hatt vondt alle tenkelige steder, men mest i ribbeina. Det kjennes som jeg har hostet på meg et par knekte ribbein. Sist jeg gjorde det, var jeg ung student, og den gangen var jeg mest bekymret over at jeg ikke fikk gjort situps på seks uker. Nå er jeg likeglad med situpsen, bare jeg kommer meg på beina igjen. Men kanskje det var et tegn fra oven - kanskje det er på tide med noen situps, når ribbeina slutter å verke? Det høres unektelig ut som en god idé.

Siden jeg ikke har vært helt i slaget, blir det ingen storstilt feiring av 25 000, slik jeg opprinnelig hadde tenkt. Det kommer nye tall og nye merkedager. I stedet tar jeg med et bilde noe annet som vi også har feiret her - av Sønnen, som ble juniornorgesmester i amerikansk fotball sist helg. I amerikansk fotball er det fire lagkapteiner, og her tar Sønnen og de tre andre kapteinene imot pokalen. Det var mørkt og disig og alt for langt unna, så bildet ble uskarpt - men stemningen på Jordal og idrettsgleden var det ingen ting å si på! Fra før har Sønnen både sølv, bronse, fjerde- og sisteplasser, men dette var første gang de tok gull for Vålerenga Trolls. Og de ble så glade! Det var det beste, syns jeg. Jeg er ikke så opptatt av om ungene gjør det bra eller ikke i idrettene sine - viktigst er idrettsgleden. For det ligger så uendelig mye trening, blod, svette og tårer bak. Da er det viktig at det er gleden som er drivkraften - med de få, magiske øyeblikkene som ekstra bonus.

Ha en fin kveld, og hold dere friske!

13 kommentarer:

 1. artig for meg at jeg fant deg på jubileumsdagen din! ;-)
  Gratulerer. Men rart er dt jo ikke, du har en flott blogg. Skriv mer!
  God klem fra Eirin

  SvarSlett
 2. Gratulerer sønnen en hel masse! Og deg også selvfølgelig. Det må jo være genetisk, tror du ikke?

  25.000 er mange det, Anne. Spesielt siden du faktisk ikke har blogget så veldig lenge. Gratulerer med det også.

  Og skynt deg å bli frisk - skjønt situps? Jeg foretrekker "sitdowns", men så er jeg jo passe lat også da.

  God bedring.

  SvarSlett
 3. Gratulerer både med sønnen og antall besøkende!! Det var da fælt til sykdom - du må ta det med ro og det med situps'n tror jeg er oppskrytt..... prøver å trøste meg selv;-)
  God bedring - det kommer alltid noe annet å feire så ikke tenk på det.

  SvarSlett
 4. Tusen takk! Og Ruth, det er nok ikke genetisk - jeg har aldri drevet det lengre enn til svømmeknappen og idrettsmerket i bronse - og det slet jeg fælt med. Det må være en mutasjon eller noe. Samma det - det viktigste er at alle er fornøyde :) !

  SvarSlett
 5. Gratulerer med sønnen, god bedring til deg - og lykke til med de neste 25 000.

  Hilsen gjest nr 25004!

  SvarSlett
 6. Så trivelig for sønnen din!
  Ja, denne influensaen er langvarig, vært hjemme hele uka, og produserer mengder med snørr...slitsomt. Jeg satser også på at det er rette typen influensa jeg har.
  Ønsker deg riktig god bedring og gratulasjoner vedr jubileet;)
  Godbedringklem;)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med 25 000 besøkende!
  Jeg tok vaksinen om mandag og fikk en liten reaksjon på den men heller det en influensen. Jeg håper bare jeg ikke blir smittet nå før vaksinen virker.
  Nå står en Praktisk Petra på min liste etter at jeg lest om den hos deg. Jeg ønsker deg god bedring og god bloggvirksomhet frem til de neste 25 000.
  Klem Pernilla

  SvarSlett
 8. Gratulerer med jubileumet! Jeg ble nr 25065 så du er på full fart mot 50 000 :)
  Ønsker deg snarlig bedring, med eller uten vaksine!

  SvarSlett
 9. Nr. 25071 her! Gratulerer med jubileum og med Sønnen.
  Den influensaen er vel neppe noe å gratulere med, så jeg sier heller: GOD BEDRING!

  SvarSlett
 10. Stakkar deg!
  Uff og uff.
  Skjønner at du ikke har det så bra akkurat nå.
  Ønsker deg riktig god bedring.
  Håper at du blir fort frisk.
  Ta vare på deg selv!

  Gratulerer med jubileumet, forresten.
  Hilsen nr. 25133. ;D

  SvarSlett
 11. Gratulerer til både deg og sønnen! Og god bedring med influensa, ikke godt å ha vondt overalt.

  SvarSlett
 12. Glede og sykdom hånd i hånd!
  Er enig med deg i at det er gleden som teller, ikke det å vinne. jeg blir så lei meg når jeg ser gråtende barn, og sure foreldre, over et "tap".
  Nå er snuppa her syk, svineinfluensa, omgangssyken, who knows??? bare hun blir bra snart igjen. Og det må du også!!!
  Jeg lengter ikke tilbake til hostingen jeg hadde i høst, men det holdt jaggu meg lenge nok på, og jeg hater å være syk og ute av form.
  God bedring, Annemor.

  SvarSlett