onsdag 18. mars 2009

Til syvende og sist…

Sånn. Ferdig!Dette er det syvende paret – sendt av gårde med posten i dag. Viking Toppgarn og pinner nr 5.

I dag var det nesten påskestemning i hagen – varmegrader, knallblå himmel, drypp fra taket, våt halvråtten snø og sol som varmet. Det manglet bare duften av påskeappelsin og kaffe og kvikklunsj i solveggen.

Skal man først strikke syv par like votter etter hverandre, er Bellas Mittens absolutt et godt valg. Oppskriften er morsom å strikke etter – det skjer noe hele veien, og du er nødt til å følge med. (Ja, jeg vet hva jeg snakker om!)


Nå har jeg strikket til Dattern, alle Datterns skivenninner og til meg selv. Nu er det nuk. Etter syv par passer det fint å sette sluttstrek.

SYV er tallet for fullstendighet, i følge Wikipedia. Syv blir sett på som lykkens tall i mange kulturer. Så dermed anser jeg oppdraget som fullstendig fullført. Måtte vottene bringe dere lykke, jenter!

6 kommentarer:

 1. vad roligt att du hittat fram till min blogg! Och ännu roligare att jag hittat fram till din... Den första norska blogg jag tittar in på -norska är fint! mitt favoritord är akkurat, fast jag vet egentligen inte vad det betyder.

  Hursomhelst gör du fantastiskt mycket snyggt, de gul-vita virkade fantarna var helt fantastiska.

  SvarSlett
 2. Du imponerer! Etter 4 par pulsenvanter så skjønner jeg at 7 par votter ikke er mindre enn en gedigen arbeidsinnsats som fortjener ros;-) Ha en flott onsdag.

  SvarSlett
 3. Fine votter, jeg skjønner godt at det måtte bli noen par av dem.

  Flott idé med bordbeskytterne, kjempefint med noen fargeklatter.

  SvarSlett
 4. Stilige votter, men du har vel fått nok med syv like par tenker jeg hehe. Det hadde jeg hatt problemer med å gjennomføre. Påske ja,det første bildet ditt gir skikkelig påskestemning! Vi har knallvær i dag vi også, jeg tror jammen våren kommer jeg! Og eh nei, når jeg tar bilde fra bilen bruker jeg et lite kompaktkamera med skjerm og autoinstilling - da har jeg full oversikt fremover allikevel. Så du trenger ikke å frykte for å møte meg på veien hehe. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. SYV par votter? Jg syns jeg har vært tapper når jeg har greit ett PAR. Lekre er de også.

  Vi har SOL i dag. Eller ihvertfall litt "nesten" sol. Jeg er sikker på at det er et tegn på vår. Pusifer ligger allerede på benken i haven. YAY!

  Ha en super dag.

  SvarSlett
 6. 7 par votter er jammen godt gjort, og flotte er de.
  Her drypper det også fra taket. Jeg håper isen går på fjorden snart, da blir det straks litt varmere :-)

  SvarSlett